Ervaringen2018 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Ervaringen 2018
Amanda & Richard - 7 september 2018 Certaldo


Hi Renske!

Nogmaals mega bedankt voor je service tijdens ons huwelijk en de voorbereidingen.

Met vriendelijke groetjes


Amanda & Richard

Cynthia & Stefan - 17 juli 2018 Radda in Chianti


Op onze terugweg naar Nederland willen we je heel erg bedanken voor de fijne dag die wij hebben beleefd in Italië! Het was echt geweldig en helemaal perfect. We voelden ons echt een prins en prinses in ons eigen sprookje! :-)
We wisten dat het goed kwam met je aanwezigheid en daardoor konden we alles, na wat spanningen aan het begin, helemaal los laten. We hebben je naam en website al doorgegeven aan iemand die nog moeten gaan trouwen. Dus wie weet!
We kunnen niet anders zeggen dan dat het de mooiste dag is geweest die we ons maar voor konden stellen. Heel erg bedankt!

Elke & Bas - 24 juni 2018 Sardinië

Hallo Renske,

Nogmaals hartstikke bedankt voor de prachtigste dag van ons leven!!

Wat hebben absoluut genoten van begin tot eind.


groetjes Bas Elke

Daniel & Linda - 8 juni 2018 CertaldoAnais & Piet - 2 juni 2018 Gambassi Terme

Lieve Renske,

Maart 2017 was het toen we voor het eerst écht contact hadden met jou. Piet en ik hadden al contact gehad met 3 andere weddingplanners en hadden er zelfs ook al een trip naar Italië op zitten om onze droomlocatie te vinden. Onze wens was 1 locatie waar ca 60 man kon blijven en waar we verschillende locaties hadden voor een pizza party, de ceremonie, het feest etc. Geen van allen weddingplanners kon een echte goede locatie aanbieden.. of te klein of juist weer veels te groot.
Toen hadden we in maart een skype gesprek met jou en had jij allerlei locaties die juist wel voldeden aan onze wensen. We spraken af dat wij een 2e trip naar Italië zouden maken om kennis te maken en om samen locaties te bezoeken.  
Vanaf dag 1 was je al daadkrachtig en maakte je een heel schema voor onze 4 locatie bezoeken. Dat jij met de locatie Meliana nog geen ervaring/contact had, was geen punt. Terwijl we bij Meliana aankwamen wisten wij het eigenlijk gelijk; dit is onze droomlocatie. Vanaf dat moment zijn er ontiegelijk veel mailtjes heen en weer gegaan. Niks was te veel voor je. Toen wij in augustus 2017 met de kids van Piet een weekje vakantie gingen vieren in Toscane heb jij proefdiners geregeld bij cateraars zodat we de vakantie goed konden combineren met weddingplannen.
Ik weet dat ik (Anais) een enorme controlfreak ben en alles tot in de puntjes geregeld wilde hebben en wat ben jij daar goed mee om gegaan. Toen onze bloemist ermee op hield, kwam je eigenlijk gelijk met een alternatief. En wat waren de dames van Fiori geweldig. Meer en beter dan ik ooit had kunnen dromen.
In april 2018 ben ik samen met een vriendin nog naar Italie gekomen om oa het draaiboek door te nemen, kennis te maken met de bloemist. Voor onze ceremonie onder de gazebo had ik een romantisch beeld voor mij; helemaal rondom versierd met bloemen, kralen en andere zaken. Toen we dit in april bespraken met de dames gaven zij aan dat dit niet zou lukken qua tijd. Voordat ik uberhaupt de kans had om mijn droom in duigen te zien vallen; riep jij al dat jij al het voorbereidende werk op je zou nemen, zodat de bloemisten alleen de bloemen hoefde te doen. Dit zijn de dingen die ons rust hebben gegeven, waardoor wij dingen los konden laten en we wisten dat alles in goede handen was bij jou.

Voor de pizza party en onze pool party konden wij boksen via jou regelen voor de muziek. Jouw man (leuke vent!) kwam deze vrijdag voor ons installeren en een soundcheck doen met onze leuke BABS op vrijdag. Dit is allemaal tot in de puntjes verzorgd en geregeld. Super fijn dat dit ook allemaal kan.

Woensdag voor de wedding hebben we 2,5 uur het draaiboek doorgenomen samen met de ceremoniemeester(s). Piet en ik twijfelde nog of het wel goed zou gaan met de boksen en de muziek. Jij reageerde vol vertrouwen en dat het geen enkel probleem was en dat jij hiervoor zorgde. Ook dit gaf ons weer rust en het volste vertrouwen dat we alles aan jou konden overlaten. Dit was zo’n fijn gevoel. Nog een uniek punt is dat we het toetje bij het zwembad wilde en dat we het zwembad verlicht wilde hebben met ‘drijvende bollen inclusief kaartjes’ in het zwembad. Om zo een romantische sfeer te creëren. Jouw man heeft gaatjes in stenen gemaakt, om zo een loodje te vormen die aan de onderkant van de bollen gehangen kon worden zodat ze in het midden van het zwembad te blijven drijven. Dit zijn de kleinste details waar we nooit over hadden kunnen dromen. Echt geweldig!

De dag van de ceremonie zaterdag kwam je aan; ben je als een speer aan de slag gegaan en heb je alles in goede banen geleid. Wij hebben ons nergens druk om hoeven  maken. Je was op de achtergrond aanwezig, dat ik niet eens weet of de gasten gemerkt hebben dat alles via een drijvende Renske kracht aangestuurd werd ;-)
Toen ik uiteindelijk besloot mijn boeket niet te willen vasthouden bij opkomst reageerde je ook weer vlot en snel en zorgde je ervoor dat deze mooi op het wijnvat bij de BABS kwam te liggen.

Renske we willen jou enorm bedanken voor alle steun, hulp, advies van de afgelopen kleine 1,5 jaar! We zijn enorm blij en happy met jou en zullen je bij iedereen aanraden. Mede door jou hebben wij ons onvergetelijk droomweekend gehad.
PS onze grote dank gaat ook uit naar Raimondo / Emperium catering en zijn crew. Wat een geweldige job heeft hij het weekend neergezet. Met allerlei extra’s waar we niet om hadden gevraagd, maar die het wel allemaal net wat specialer maakte. Zoals 2 soorten prosecco’s op de pizza party waarvan mensen konden proeven voordat ze een keuze maakte, tot hapjes vooraf gaand aan de pizza. Ons pizza party cadeau van steigerhouten loungebankjes die de sfeer echt bepaalde. Het was fijn dat hij ook flexibel kon zijn als we even 30 min later wilde beginnen. Zondag leverde hij nog grote blokken ijs voor de pool party aan zodat we onze drankjes koud konden houden. Niets was teveel. De brunch was geweldig en ook voor onze glutenvrije vrienden werd uitstekend verzorgd. Waarvoor grote dank!
Liefs,

Piet & Anaïs


Martine & Renaat- 2 juni 2018 Montepulciano

Langs deze weg willen wij je heel erg bedanken voor de perfecte organisatie van ons huwelijksweekend. Het was niet evident om dit uit handen te geven omdat wij graag controle hebben op alles wat we doen.
Door de voorbereidingen en de aangename samenwerking met jou, hebben we genoten van een DROOM weekend. Het is allemaal precies verlopen zoals we gedroomd hadden... zelfs nog beter.
De gasten hebben alleen maar superlatieven over deze fantastische ervaring. Alles was tiptop in orde.
De gekozen locatie VI03 was echt topklasse, gelegen in een prachtig domein met bloemen, schitterend zwembad en adembenemend zicht over de heuvels van Montepulciano.
Iedereen heeft genoten van de Italiaanse gastvrijheid, het vriendelijk personeel, de mooi ingerichte kamers, de pizza-avond, de prachtige tuin, de aperitief aan het zwembad met lekkere hapjes, het heerlijke huwelijksdiner, de lekkere wijnen, de mooi versierde tafels, de bloemen, de lekkere ontbijten, ...
Ook door het prachtige weer is dit een onvergetelijk en uniek weekend geworden met vrienden en familie.
Bedankt voor alles!
Groetjes,
Martine en Renaat

Stephan & Nienke - 1 juni CertaldoMariëlle & Jeroen - 20 mei 2018 GavorranoMichael & Liesbet - 11 mei 2018 SienaCees & Jeannette - 9 mei 2018 Lucca

Hoi Renske,

We zijn sinds j.l. woensdag  weer terug in Nederland.

Bij deze willen we je nog hartelijk danken voor de uitstekende organisatie die je voor ons gedaan hebt voor ons trouwen vorige week. De planning n uitvoering is prima verlopen en het weer zat ook mee. Anna van Al Tondone heeft het ook fantastisch gevonden.

Al onze gasten, zonder uitzondering, waren uiterst enthousiast.
We hebben ieder nog apart meegemaakt omdat ze net als wij nog dagen eraan vastgeknoopt hadden.

Nogmaals bedankt en nog veel succes (en ook plezier) met je activiteiten,

Cees & Jeannette


Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud