Overzicht accomodaties - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Infomatie Trouwlocaties met overnachting
MooiToscane Weddings & Events

Accommodaties voor jullie bruiloft of evenement

Om een geschikte accommodatie te vinden, is het belangrijk om te weten hoeveel gasten jullie willen uitnodigen, of jullie alleen met jullie gasten op de accommodatie willen verblijven, hoe lang jullie willen verblijven en welke periode.
Veel stellen vragen zich af of het normaal is om het verblijf voor de gasten te betalen. Er bestaat eigenlijk geen echte regel. Meestal hebben jullie wel een idee hoeveel jullie uit kunnen geven voor jullie bruiloft en zelf weten jullie vast wel of jullie gasten zelf zouden kunnen betalen voor het verblijf.
Ik werk samen met verschillende accommodaties. Op mijn site staan enkele voorbeelden, maar uiteraard is het aanbod nog veel breder. Als jullie er niets tussen zien staan wat jullie aanspreekt, dan kunnen jullie gerust contact met mooitoscane opnemen zodat we een passend voorstel kunnen sturen.
Als het bruidspaar betaalt voor het verblijf, dan is dat meestal voor 2 of 3 nachten en vaak verlengen de bruiloftsgasten hun verblijf zelf nog om er een vakantie van te maken.
Onderstaand een onderverdeling in categori├źn, met enkele voorbeelden.
Een agriturismo is een gerenoveerde boerderij waar nog steeds agrarische produkten geproduceerd worden (in Toscane meestal wijn en olijfolie).
De gerenoveerde boerderijen bestaan uit verschillende appartementen/ kamers en zijn gelegen in het heuvelachtige landschap van Toscane.
Wij kunnen jullie huwelijksdiner organiseren op accommodatie in hun restaurant (wanneer aanwezig) of laten verzorgen door een catering.
Veel agriturismi vragen een minimale verblijfsduur van 1 week in juli en augustus, maar sommige op accommodaties is ook 3 nachten mogelijk.
Op deze soort accommodaties kunnen gasten hun verblijf makkelijk verlengen.Dit soort accommodaties bieden meestal de meeste flexibiliteit voor jullie en jullie gasten.
Bed & Breakfasts en vakantiehuizen zijn te vinden in kleine dorpjes en kunststeden, maar ook in het heuvelachtige
Toscaanse landschap. Jullie kunnen het verblijf per dag boeken, in het hoogseizoen is het minimale verblijf meestal 3 nachten.
Wanneer de accommodatie een geschikte lokatie heeft voor het huwelijksdiner,wordt dit vaak door een catering verzorgd.
Dit soort accommodaties bieden goede mogelijkheden voor de gasten om hun verblijf te verlengen.Toscane biedt vele mooie villa's met kamers en appartementen voor jullie en jullie gasten. Er zijn vele mooie villa's in de heuvels.
Wij kunnen het huwelijksdiner bij de villa organiseren verzorgd door een catering of het eigen restaurant.
Een villa laat jullie terug gaan in de tijd geeft net even dat extra tintje van luxegevoel aan jullie bruiloft.
De meeste villa's vragen minimaal 2 overnachtingen tot een week in het hoogseizoen.


Als jullie op zoek zijn naar luxe, heeft Toscane prachtige hotels, villa's, resorts en kastelen te bieden.
Of het nu gaat om een hotel dat over de stad Florence uitkijkt of juist in de stad ligt of een luxe resort middenin de heuvels.
Vraag informatie op voor een luxe bruiloft in Toscane info@mooitoscane.com
Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud