Ervaringen - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trouwen in Toscane

Ervaringen 2015/2016/2017

Roel & Chantal - 17 juni 2017 Radda in Chianti


Wat hebben wij een onvergetelijk, bijzonder weekend achter de rug!!
Bedankt voor alles!

Door alle voorbereidingen die wij met jou hebben getroffen, hebben we tijdens het weekend op San echt alleen maar kunnen genieten! Het was een geweldig en relaxt weekend. Patrizia haar warme karakter en heerlijke kookkunsten maakte het extra speciaal en Italiaans gastvrij! Onze gasten hebben allemaal een fantastische tijd gehad. We hebben echt met elkaar kunnen genieten, het is niet met woorden te beschrijven hoe bijzonder het voelde om een heel weekend met onze beste vrienden en familie te zijn en nergens naar om te hoeven kijken. Alleen maar genieten!!

Bedankt en arriverdeci!!

Liefs ,

Roel en Chantal Helleman :-)

Vincent & Brigitte - 11 juni 2017 Bagno a Ripoli


Afgelopen zomer zijn wij getrouwd in een prachtige Medici Villa vlakbij Florence. De hele dag was grandioos: van ceremonie tot borrel tot diner tot het spetterend feest. Alles was piekfijn en tot in de puntje geregeld. Zonder de hulp van weddingplanner Renske hebben we dit nooit voor elkaar gekregen. En we gingen all-out.


 
In januari benaderden we Renske met de vraag of ze ons huwelijk kon organiseren vlak bij Florence. De uitdaging om dit in een krap half jaar te doen ging ze met plezier aan. Ze heeft ons voorzien van de beste adviezen omtrent huwelijkslocaties, catering, muziek, bloemen, en alles wat er bij een huwelijk komt kijken. Renske werkt hard. Bij elk besluit ging ze meteen voor ons aan de slag. Het is ontzettend prettig dat ze Italië en de Italianen kent. Ze weet hoe ze werken, wat hun gebruiken zijn, wie er goed aangeschreven staat en wanneer je teveel of te weinig betaalt. Kennis die je als inwoner van Nederland nooit zult evenaren.  

 
Het is belangrijk om een weddingplanner te hebben waar je een klik mee hebt. Samen ga je een intense periode door, waarbij veel grote en kleine besluiten worden genomen. Met Renske hadden we die klik. Ze is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze is er op de momenten dat je haar nodig hebt, ze heeft een ontspannen houding en ondertussen houdt ze de vaart erin. Ze is een positivo, weet je gerust te stellen bij kleine tegenslagen en is oplossingsgericht. Niet alleen met ons, maar ook met alle andere partijen die een geweldige dag van ons huwelijk hebben weten te maken, heeft Renske grandioos samengewerkt. Ze past zich overal perfect aan.  Wij denken daarom dat zij alles aankan: van wat eenvoudigere huwelijken tot de high-end grote partijen.  

 
Op de dag van ons huwelijk, en zelfs de dagen ervoor stond Renske aan onze zij om ons de hele organisatie uit handen te nemen. Het was heerlijk om haar als weddingplanner te hebben. Je ziet op zo’n dag alles werkelijkheid worden: prachtige tafels, bloemen, geweldig personeel, indrukwekkende happen en cocktails, een topdiner.  en een grandioos feest.  Renske zorgde ervoor dat wij de sterren van onze eigen bruiloft waren.

 

Vincent en Brigitte  

Nadia & Chris - 27 mei 2017 Greve in Chianti


 

 

Matt & Esther - 7 september 2016 Ravello (Amalfi kust)



Hey Renske,

We zijn alweer ruim 2 weken thuis en alles is back to normal. Onze weken in Italie and the wedding lijken alweer heel lang geleden.
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je goede service. Alles was tot in the puntjes geregeld en iedereen heeft genoten.
Ik heb zelf de opmerking gehoord, It felt like i was attending a movie star wedding!
De locatie was natuurlijk ook over de top!

Hoop dat alles goed met je gaat en dat je bijna kunt genieten van een wel verdiende vakantie na jouw hoog sezioen van bruiloften.

Heel erg bedankt voor alles.
Esther and Matt.

Robert & Angela - 2 september 2016 San Gimignano




Hi Renske,

Hoe gaat het ermee?

Onze trouwdag was echt fantastisch en we willen je daarom nogmaals hartelijk bedanken voor al jouw hulp!
Je hebt al onze wensen goed begrepen en gerealiseerd op onze trouwdag. En zelfs nog boven verwachting, het was echt een sprookje!
Het is toch spannend wanneer je in het buitenland gaat trouwen en daarbij de organisatie voor een groot deel uit handen geeft. Maar we hebben altijd vertrouwen in jou gehad en dat bleek terecht. Alles was tot in de puntjes verzorgd; de ondertrouw, vertaling, kapper, bruidstaart, lunch, diner, etc.
Op de dag zelf was je overal aanwezig maar gaf je ons wel de ruimte om alleen met onze familie te zijn.

Wij zouden jou zeker aanraden aan andere mensen met trouwplannen in Italië!

Groeten,
Angela en Robert

Arnd & Kim - 31 juli 2016 Cortona


Lieve Renske,

In alle drukte tijdens de dag en dagen nadien heb ik nog niet de tijd gehad om je te schrijven en je te bedanken voor alles.

Ik had mezelf beloofd zeker een berichtje te schrijven op een rustig moment en die is er nu; jongens liggen even te relaxen voor de tv en ik krijg hierdoor even tijd.

Het is eigenlijk bijzonder dat iets waar je bijna anderhalf jaar aan werkt, op één dag voorbij is.

Wij hebben er ontzettend van genoten. Alle genodigden vonden het geweldig en vonden de dagplanning prachtig in elkaar gezet, vd ceremonie naar de lunch, zo weer verder naar een kleine pauze tot aan het aperitief en dinner.

We hebben alleen maar complimenten gekregen over de hele dag waarbij ze allen aangaven zoiets moois maar één keer in het leven te zullen meemaken.

Deze complimenten zijn natuurlijk voor jou, de dag had nooit zo mooi kunnen zijn zonder jouw hulp.

Arnd en ik vonden de interactie met jou en Alessio heel aangenaam en gemoedelijk wat voor ons de dag nog leuker maakte.

Zou je voor ons zeker onze complimenten kunnen overmaken aan de lunchlocatie als je ze ziet/hoort, de lunch viel ontzettend in de smaak van iedereen.

De Villa (VI03) heeft iedereen echt het gevoel gegeven erg welkom te zijn en de tafel was fantastisch. De locatie is al rijkelijk gedeeld onder vrienden en we horen al plannen om er zeker terug naartoe te gaan zoals wij ook van plan zijn.

Wij kijken er erg naar uit om jullie volgend jaar terug te zien wanneer we bij jullie in de buurt op vakantie komen.

En we kijken ontzettend uit naar de foto's :-)

Dank je wel,

Tot snel

Kim



Ivo & Marian - 2 juni 2016 San Gimignano





het gaat om dit verhaal op mijn blog


Jeroen & Annigje - 4 juni 2016 Guardistallo









Martin & Tamara - 28 mei 2016 Castellina in Chianti



Hi Renske,
We hebben enorm genoten van onze bruiloft op 28 mei. We willen je heel erg bedanken voor alles wat je gedaan heb. Het was een onvergetelijke dag (week)!

Hartelijke groet,
Martin and Tamara




Joeri & Charlene - 26 mei 2016 Volterra






Rogier & Stephanie - 22 mei 2016 Chiusdino



Heeyy Renske!!


Allereerst nogmaals onzettend bedankt!! We vonden de ceremonie prachtig, de hele dag was werkelijk waar betoverend!!

Liefs

Stefanie & Rogier


Rob & Lonnie- 5 mei 2016 Certaldo


Hoi Renske en Alessio,


Sorry dat het even duurde voordat we wat van ons hebben laten horen. We hadden allebei moeite om na zo'n mooie tijd in Italië de draad in Nederland weer op te pakken. We hebben enorm heimwee gehad naar Il Grande Prato en Italië.

Super bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. We hebben echt een hele speciale dag gehad! Alle gasten zeiden dat ze de trouwdag als heel bijzonder hebben ervaren. We hadden nooit gedacht dat de Italianen er zo’n mooi gouden randje aan zouden geven met het vele ‘auguri’ en ‘belissimo’. Het was heerlijk om zo stressloos de trouwdag te ervaren en de hele aanloop er naartoe. Ook nog heel erg bedankt voor alle last minute aanpassingen (iets met een trouwboeket).

Onze gasten hebben het ook fantastisch gehad op de avvommodatie CV04. Wat voelden we ons daar welkom. We werden zo liefdevol ontvangen door Giulia, de familie en haar personeel. Verder prachtig weer en natuurlijk heerlijk eten. We zijn zo blij dat je ons op die locatie hebt gewezen! We zijn door onze vrienden 'verplicht' om binnenkort een  after-party te organiseren, want ze vinden het zo leuk om elkaar weer te zien.

We missen het Italiaanse leven en landschap stiekem wel heel erg, dus waarschijnlijk zal het niet lang duren voordat we weer die kant opgaan. Wie weet tot dan nog een keer!

Groetjes - Lonnie en Rob


Corjan & Marije  - 29 Augustus 2015 Certaldo


Arne & Sandy - 28 juli 2015 Volpaia




Sander & Annemarie - 15 juli 2015 Volterra



Hoi Renske,
Nou, wij zijn in de tussentijd weer aangekomen in ons grauwe kikkerlandje en ook het werk is weer gestart.
3 weken waren alsnog snel voorbij maar we hebben het erg leuk gehad.

Graag willen wij jou hierbij toch nogmaals bedanken voor al je goede diensten en de perfecte organisatie van onze trouwdag.
Wij zijn blij met de manier waarop alles is gedaan en geregeld. Dank daarvoor!! Nu alleen nog inschrijven bij onze gemeente en alles is klaar.

Ook hebben wij genoten van de fotograaf, met alle ideen en het enthousiasme waarop hij met ons te werk is gegaan. Erg leuk!!  We zijn benieuwd naar het eindresultaat. We spreken elkaar daar uiteraard nog over.
Voor nu in ieder geval het beste.

Groetjes uit Nederland!! En we contacten nog.

Sander, Annemarie, Seth, Thieme en Mirthe


Nicole & Alrik - 13 juli 2015 Castiglione d'orcia



Lieve Renske, nog heel erg bedankt voor de mooie ceremonie op 13 juli. De lunchlocatie die jij geregeld hebt was prachtig en we hebben er heerlijk gegeten! We hebben een hele mooie dag gehad.


Groetjes Alrik en Nicole

geplaatst op facebook 26/08/2015


Martijn & Lisette - 19 Juni 2015 Montepulciano



Wietse & Elise  - 16 Juni 2015 San Miniato



Bram & Lai Yen - 6 juni 2015 Montespertoli



Beste Renske,

Nogmaals heel erg bedankt voor de goede organisatie en al je steun gedurende de voorbereidingen voor ons huwelijk op 6-6-2015 in Toscane!

Het was erg fijn om je als weddingplanner te hebben.  Je was altijd snel bereikbaar voor vragen, dacht veel met ons mee, niets was te veel; en dan heb ik het met name over de extra proefkapsel last minute en het mogelijk maken van de prachtige vuurwerkshow!  

Je hebt ons huwelijk heel erg bijzonder gemaakt, niet alleen voor ons maar ook voor al onze gasten.  

We genieten nog vaak na en denken met heel veel plezier terug aan ons prachtige weekend.

Groetjes, Bram en Lai-Yen


Jeffrey & Nicoline - 25 mei 2015 Artimino


Lieve Renske,

Het was onze droom om te trouwen in het buitenland. Waarna het begon te kriebelen. We stuurden jou een simpel mailtje. Je reageerde snel en het contact met jou voelde dan ook meteen super goed.

Vervolgens spraken wij vorig jaar in Italie af om de locaties te bezichtigen. Wat was dat een fantastische ervaring waarna wij meteen verliefd werden op de locatie Artimino. Een fantastisch uitzicht over het mooie heuvelachtige landschap, met mooie wijngaarden en olijfbomen, lekker weer en heerlijke wijn.

De voorbereidingen voor onze bruiloft waren dan ook al een feest op zich. Wat hebben wij genoten. En wat hadden wij een zin in onze bruiloft.
Op 25 mei 2015 was het zover. Wij trouwden in Artimino, in de prachtige Villa La Fernando de Medici. Jij had alles tot in de puntjes geregeld waardoor wij maximaal konden genieten.

Wij hadden nooit durven hopen dat het zo ontzettend mooi is. Echt het mooiste moment uit ons leven.

In onze droom was het een sprookje en nu werd het werkelijkheid. Wij willen jou onwijs bedanken voor deze fantastische dag en alles wat je voor ons geregeld hebt en hopen dat je nog heel veel bruidsparen net zo gelukkig mag maken als ons.

Grazie di tutto!

Liefs Jeffrey & Nicoline

Marcel & Patricia – 6 mei 2015 San Miniato

 
Lieve Renske,

 
Ontzettend bedankt nogmaals voor je hulp met de organisatie van onze trouwdag.
 
Je hebt ons veel uit handen genomen en je hebt een mooi bestand van professionals die taart, bloemen, catering etc. kunnen aanbieden.

Ook de trouwlocaties zijn super. We zijn al vaker in Toscane geweest en het blijft een super mooie streek.
Reden voor ons om juist hier te trouwen. Jij hebt echt de mooie plekjes in portefeuille.

De trouwdag was nog mooier dan we van te voren konden bedenken.
De trouwlocatie was super en jou als tolk maakte het tot een mooie Italiaans-Nederlands-combinatie. Je man heeft fantastische foto’s gemaakt tijdens de ceremonie en erna.

Ook hem bedanken we, zeker omdat de sfeer goed is vastgelegd. Het proosten en de taart hebben we in Pepenero gedaan en deze locatie was adembenemend.
Samen met onze gasten hebben we het nog vaak over deze sprookjesdag.

Alle lof!

René & Kathinka - 15 Mei 2015 Certaldo



Mark & Jolanda – 5 mei 2015 Perledo / Lago di Como

 
Afgelopen 5 mei hebben we onze prachtige bruiloft gevierd in Perledo, Lombardije (aan het Comomeer). We hebben zelf onze locatie geregeld, en Renske heeft voor ons alles met de gemeente en de fotograaf kortgesloten.

Het is erg fijn en noodzakelijk om een goede tolk en lokale organisator te hebben. En het is fijn om je niet met formaliteiten bezig te houden op deze bewuste feestdag.

Het trouwen in Italië is zeker makkelijk uit te voeren met deze ondersteuning en we raden iederen die er over denkt zeker aan om de stap te nemen en ten volste te genieten van wat Italië te bieden heeft voor zo'n prachtige dag.

Zo'n dag wil je vastleggen en de fotograaf waar Mooi Toscane mee samenwerkt is werkelijk fenomenaal, en een absolute aanrader.

Mooi Toscane, bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie dag!


Groetjes, Jolanda en Mark Golstein


2008 - 2009 - 2010 - 2011 -  2012 - 2013 - 2014



 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu