Ervaringen - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trouwen in Toscane

Ervaringen 2015

Corjan & Marije  - 29 Augustus 2015 Certaldo


Arne & Sandy - 28 juli 2015 Volpaia




Sander & Annemarie - 15 juli 2015 Volterra



Hoi Renske,
Nou, wij zijn in de tussentijd weer aangekomen in ons grauwe kikkerlandje en ook het werk is weer gestart.
3 weken waren alsnog snel voorbij maar we hebben het erg leuk gehad.

Graag willen wij jou hierbij toch nogmaals bedanken voor al je goede diensten en de perfecte organisatie van onze trouwdag.
Wij zijn blij met de manier waarop alles is gedaan en geregeld. Dank daarvoor!! Nu alleen nog inschrijven bij onze gemeente en alles is klaar.

Ook hebben wij genoten van de fotograaf, met alle ideen en het enthousiasme waarop hij met ons te werk is gegaan. Erg leuk!!  We zijn benieuwd naar het eindresultaat. We spreken elkaar daar uiteraard nog over.
Voor nu in ieder geval het beste.

Groetjes uit Nederland!! En we contacten nog.

Sander, Annemarie, Seth, Thieme en Mirthe


Nicole & Alrik - 13 juli 2015 Castiglione d'orcia



Lieve Renske, nog heel erg bedankt voor de mooie ceremonie op 13 juli. De lunchlocatie die jij geregeld hebt was prachtig en we hebben er heerlijk gegeten! We hebben een hele mooie dag gehad.


Groetjes Alrik en Nicole

geplaatst op facebook 26/08/2015


Martijn & Lisette - 19 Juni 2015 Montepulciano



Wietse & Elise  - 16 Juni 2015 San Miniato



Bram & Lai Yen - 6 juni 2015 Montespertoli



Beste Renske,

Nogmaals heel erg bedankt voor de goede organisatie en al je steun gedurende de voorbereidingen voor ons huwelijk op 6-6-2015 in Toscane!

Het was erg fijn om je als weddingplanner te hebben.  Je was altijd snel bereikbaar voor vragen, dacht veel met ons mee, niets was te veel; en dan heb ik het met name over de extra proefkapsel last minute en het mogelijk maken van de prachtige vuurwerkshow!  

Je hebt ons huwelijk heel erg bijzonder gemaakt, niet alleen voor ons maar ook voor al onze gasten.  

We genieten nog vaak na en denken met heel veel plezier terug aan ons prachtige weekend.

Groetjes, Bram en Lai-Yen


Jeffrey & Nicoline - 25 mei 2015 Artimino


Lieve Renske,

Het was onze droom om te trouwen in het buitenland. Waarna het begon te kriebelen. We stuurden jou een simpel mailtje. Je reageerde snel en het contact met jou voelde dan ook meteen super goed.

Vervolgens spraken wij vorig jaar in Italie af om de locaties te bezichtigen. Wat was dat een fantastische ervaring waarna wij meteen verliefd werden op de locatie Artimino. Een fantastisch uitzicht over het mooie heuvelachtige landschap, met mooie wijngaarden en olijfbomen, lekker weer en heerlijke wijn.

De voorbereidingen voor onze bruiloft waren dan ook al een feest op zich. Wat hebben wij genoten. En wat hadden wij een zin in onze bruiloft.
Op 25 mei 2015 was het zover. Wij trouwden in Artimino, in de prachtige Villa La Fernando de Medici. Jij had alles tot in de puntjes geregeld waardoor wij maximaal konden genieten.

Wij hadden nooit durven hopen dat het zo ontzettend mooi is. Echt het mooiste moment uit ons leven.

In onze droom was het een sprookje en nu werd het werkelijkheid. Wij willen jou onwijs bedanken voor deze fantastische dag en alles wat je voor ons geregeld hebt en hopen dat je nog heel veel bruidsparen net zo gelukkig mag maken als ons.

Grazie di tutto!

Liefs Jeffrey & Nicoline

Marcel & Patricia – 6 mei 2015 San Miniato

 
Lieve Renske,

 
Ontzettend bedankt nogmaals voor je hulp met de organisatie van onze trouwdag.
 
Je hebt ons veel uit handen genomen en je hebt een mooi bestand van professionals die taart, bloemen, catering etc. kunnen aanbieden.

Ook de trouwlocaties zijn super. We zijn al vaker in Toscane geweest en het blijft een super mooie streek.
Reden voor ons om juist hier te trouwen. Jij hebt echt de mooie plekjes in portefeuille.

De trouwdag was nog mooier dan we van te voren konden bedenken.
De trouwlocatie was super en jou als tolk maakte het tot een mooie Italiaans-Nederlands-combinatie. Je man heeft fantastische foto’s gemaakt tijdens de ceremonie en erna.

Ook hem bedanken we, zeker omdat de sfeer goed is vastgelegd. Het proosten en de taart hebben we in Pepenero gedaan en deze locatie was adembenemend.
Samen met onze gasten hebben we het nog vaak over deze sprookjesdag.

Alle lof!

René & Kathinka - 15 Mei 2015 Certaldo



Mark & Jolanda – 5 mei 2015 Perledo / Lago di Como

 
Afgelopen 5 mei hebben we onze prachtige bruiloft gevierd in Perledo, Lombardije (aan het Comomeer). We hebben zelf onze locatie geregeld, en Renske heeft voor ons alles met de gemeente en de fotograaf kortgesloten.

Het is erg fijn en noodzakelijk om een goede tolk en lokale organisator te hebben. En het is fijn om je niet met formaliteiten bezig te houden op deze bewuste feestdag.

Het trouwen in Italië is zeker makkelijk uit te voeren met deze ondersteuning en we raden iederen die er over denkt zeker aan om de stap te nemen en ten volste te genieten van wat Italië te bieden heeft voor zo'n prachtige dag.

Zo'n dag wil je vastleggen en de fotograaf waar Mooi Toscane mee samenwerkt is werkelijk fenomenaal, en een absolute aanrader.

Mooi Toscane, bedankt voor jullie bijdrage aan onze mooie dag!


Groetjes, Jolanda en Mark Golstein

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu