luxelocaties - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
LUXE
MooiToscane Weddings & Events


Luxe locaties
LU01
Boutique hotel met 39 kamers
Dit boutique hotel heeft 39 kamers/ suites en heeft prachtig uitzicht over de stad Florence. De villa zelf is een oud klooster en rondom de villa hebben ze een aantal prachtige suites gebouwd met elk een eigen tuintje waar je kunt genieten van het mooie uitzicht over de stad. Het welkomst diner kan bijvoorbeeld bij hun panoramic pool en het huwelijksdiner in hun galerij of in de tuin.


  • het is mogelijk de accommodatie in zijn geheel of gedeeltelijk af te huren
  • minimaal 3 nachten in het hoogseizoen
  • (welkomst -en) huwelijksdiner verzorgd door chef Alessandro

Vraag de brochure en beschikbaarheid op info@mooitoscane.com

LU02
Villa 32 slaapplaatsen vlakbij
Deze villa ligt niet ver van Florence. Vlak naast de villa kunnen 12 personen overnachten en op 900 meter afstand nog eens 20 personen. Overige gasten kunnen in Florence overnachten, op korte rij afstand.
De villa heeft een prachtig dakterras met uitzicht over Florence waar ceremonie of diner gehouden kan worden. De ruime tuin achter heeft uitzicht op de omliggende heuvels en leent zich perfect voor de ceremonie of het diner. Er is een mooie gerenoveerde zaal voor het feest.

  • jullie dienen de villa af te huren voor de bruiloft en minimaal de 12 slaapplekken ernaast. Overige slaapplaatsen zijn optioneel.
  • het verblijf is per dag te boeken.
  • (welkomst -en) huwelijksdiner verzorgd door een catering uit FlorenceVraag de brochure en beschikbaarheid op info@mooitoscane.com

Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud