ervaringen2009 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud

Ervaringen 2009

Rogier en Corianne - Castellina in Chianti 20 augustus 2009

Hallo Renske

We willen jou nogmaals bedanken voor jouw inzet bij onze perfect geregelde en onvergetelijke bruiloftsdag en week in Toscane.

Alles wat bij een geslaagde trouwdag komt kijken, precies zoals wij het graag wilden, heb jij voor elkaar gekregen.
Uit de vele leuke opties die jij ons hebt voorgesteld zijn we blij dat we uiteindelijk hebben gekozen voor het gemeentehuis in Castellina in Chianti.

Stress hebben we geen van beiden gehad die dag, aangezien jij vanaf het begin tot het eind alles tot in de puntjes voor elkaar had. De bloemen, de kapper, de visagiste, het vervoer van onze gasten, de top lunchlocatie, ga zo maar door.

Ook alles wat kwam kijken bij de dagen rondom de trouwdag hadden we zonder jou hulp nooit zo goed voor elkaar gekregen. Het vinden en boeken van het prachtige huis waar we met onze familie en vrienden een week zijn verbleven. Kok Mimmo Baldi en zijn medewerkers die dagelijks aan huis voor ons gekookt hebben. De wijnproeverij en diner bij de gastvrije familie in Fattoria Santo Stefano in Greve. De band Trio Radio Marelli die een fantastisch optreden heeft gegeven in de tuin van ons huis en de [link:1]cameramensen[/link:1] die alles op een prachtige manier hebben vastgelegd.

We zijn blij met de manier waarop jij het hele voortraject hebt geregeld. De administratieve rompslomp heb jij perfect op je genomen zodat voor ons slechts nog het zetten van een handtekening overbleef.
Dankzij jouw inzet en organisatie is alles soepel verlopen en, nog belangrijker, hoefden wij ons nergens zorgen om te maken.

Mark en Mariska - Lucca 7 augustus 2009

Op 7 augustus 2009 zijn wij onder het bijzijn van onze lieve dochter Jasmijn, dierbare familie en vrieden in het huwelijk getreden in het mooie Lucca. Het was een geweldige ervaring die wij iedereen kunnen aanbevelen!

Het was voor ons echt een droom die werkelijkheid is geworden. We wilden graag in het buitenland trouwen, maar waar precies... tja dat wisten we nog niet. Tot we op de site van Renske kwamen en eigenlijk meteen wisten dat het Toscane ging worden.

We hebben met Renske veel contact gehad via de mail, skype en telefoon over hoe we onze dag konden indelen. Renske kwam met hele goede ideeen, mogelijkheden, alternatieven, indien nodig. En werkelijk alles was mogelijk. Niks was te gek! De begeleiding naar onze geweldige dag toe was echt super!

Op 2 augustus kwamen wij aan in Agriturismo Carla, een heerlijke accommodatie met zeer vriendelijk en gastvrije mensen. Die avond hebben we daar samen met Renske ons huwelijksdiner geregeld. 2 dagen voor ons huwelijk zijn we in Lucca in ondertrouw gegaan en ook dit werd perfect geregeld door Renske.

De trouwdag zelf was mede hierdoor geweldig verlopen! Na onze huwelijksvoltrekking in Lucca zijn wij met onze groep gasten naar een restaurantje geweest en hebben we genoten van een voortreffelijke lunch. Het diner in onze accomodatie was ook met een woord voortreffelijk. Carla, de eigenaresse is echt een top chef!

Al onze gasten (ruim 30 man) zijn blijven slapen in de accommodatie die we hadden geregeld. Geweldig! Na het vertrek van onze gasten hebben wij als pas getrouwd stel nog heerlijk genoten van al het moois wat Toscane je kan bieden, geweldige lieve mensen, heerlijk eten, mooie steden en dorpjes, en natuurlijk geweldig mooi weer!

Toen wij na 2 weken thuis kwamen lagen onze papieren al klaar zodat wij ons huwelijk in Nederland meteen vast konden leggen. Alles was echt tot in de puntjes verzorgd! We genieten nog elke dag van deze geweldig mooie ervaring die mede dankzij Renske onvergetelijk is voor ons allen! Super bedankt!

Lieve groetjes,

Marc en Mariska Zeeman-Doffer

Marius en Lotte - Siena 15 juli 2009






Edward en Stella - Certaldo 2 juli 2009

Hoi Renske,
Net hebben we de foto’s ontvangen. En natuurlijk meteen bekeken. Ze zijn echt heel erg mooi!! Het geeft echt weer hoe de dag verlopen is.

Nadat je weg was gegaan hebben we nog heerlijk binnen in de huiskamer gegeten. Elleke lag lekker op de bank met haar knuffel een boekje te lezen en Sjoerd lag in de kinderwagen te slapen. Daarna hebben we gewacht tot de regen enigszins minder werd.

Dat was overigens geen straf in die prachtige huiskamer. We hebben nog een fles wijn gekregen (de Nicole) en deze hebben we ’s avonds voor ons huisje heerlijk opgedronken (nadat de kinderen al op bed lagen…..). En wat heel leuk was toen we thuis kwamen waren natuurlijk de leuke verassingen die we daar aantroffen. Van de familie en van mijn werk.
Kortom een heerlijke dag die geheel verlopen is zoals we ons hadden voorgesteld (behalve de aankomst dan…. Dat gedoe met die auto haha)

De rest van ons verblijf bij Elena is ook heerlijk geweest. We hebben er alle vier enorm van genoten.
Renske, bedankt voor alles en misschien tot ziens!!

Groeten,

Edward, Stella, Elleke en Sjoerd

Emiel en Felien Duinisveld en Wouter en Rachel Duinisveld - Certaldo 3 mei 2009

                    

Op 3 mei 2009 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt in de prachtige tuin van een kasteel vlakbij Certaldo. Een bijzonder dubbelhuwelijk voor ons en voor onze families.


Wij zijn als twee stellen aan elkaar verbonden doordat de mannen broers zijn. De krachtige band die zij hebben, heeft ons doen besluiten samen te trouwen in een kleine groep met onze dierbaren.


Renske heeft ons geholpen aan een fantastische locatie waar we met een relatief kleine groep een geweldig weekend hebben beleefd. Door de grote mooie appartementen had iedereen voldoende privacy en luxe.


Niet alleen de appartementen waren prachtig, maar ook het terras, het uitzicht, het kasteeltje, het zwembad en de mooie tuinen. Renske heeft ervoor gezorgd dat aan al onze wensen werd voldaan en iedereen een mooi weekend heeft gehad waarin alles goed was georganiseerd.


Vooral de huwelijksdag was boven verwachting. Het eten was verrukkelijk en er was meer dan iedereen op kon.

Wij raden deze cateraar dan ook van harte aan. Renske, je hebt ons en onze gasten een fantastisch weekend bezorgd! Bedankt voor alles!

Groetjes,

Emiel en Felien
Wouter en Rachel


Freek en Mirella - Volterra 2 mei 2009

We werden beschoten, we kropen met truien in onze slaapzak tegen de kou, we fietsten ons heuvelop te pletter, maar we aten ook pasta, dronken Chianti, zaten in de zon tussen grijze olijfbomen en liepen door het verleden in ommuurde vestingstadjes toen we in 2001 door Toscane fietsten. Sindsdien zijn we verliefd. Op de cipressen en de zon, de mensen, het eten en de Bialetti, en nog weer wat meer op elkaar.
Toen we besloten met onze twee dochtertjes onder elkaar in het buitenland te trouwen kozen we dan ook voor Volterra, voor ons het mooiste stadje in Toscane. Het werd een geweldige dag. Onvergetelijk waren onze wandeling – bruid, bruidegom, bruidskleutertje en -peutertje in vol ornaat– over de gehele Viale dei Ponti naar het Piazza dei Priori langs toeterende en roepende mensen, de intieme ceremonie met de burgemeester en K3 in de zaal van het palazzo, de fotosessie in de heuvels en het gras, en het afsluitende dinertje met een slapende dochter die alleen was te wekken voor het ijs. Dankzij Renske – weddingplanner, reisagent, tolk, oppas en gastvrouw tegelijk – was alles eenvoudigweg geregeld, en werd het voor ons precies de zorgeloze en onopgesmukte dag die wij voor ogen hadden.
Freek, Mirella, Sterre en Lieve Kroesbergen, 2 mei 2009



Marc en Angela - San Miniato 30 april 2009

Onze trouwdag in San Miniato 30 april 2009.
Vanaf onze 17e jaar samen was trouwen er voor ons nooit van gekomen, we waren tenslotte al zo lang saampjes! We zeiden wel tegen elkaar dat als het er ooit nog van zal komen, het een hele bijzondere dag moest worden!! Op een dag begin 2008 kregen we niet zo leuk nieuws te horen... We zijn toen in datzelfde jaar met onze kinderen in april naar Italie op vakantie gegaan om eventjes alles los te kunnen laten, van de natuur te genieten, van elkaar en van onze kinderen! Toen we in Venetie waren vertelde Marc me hele mooie woorden en liet me twee blinkende ringen zien waarop stond gegrafeerd: "Eternity" en vroeg me heel romantisch ten huwelijk! We wilde graag een jaar later al trouwen in het mooie Italie... We zijn op internet gaan zoeken en vonden toen de site van Renske, onze super-weddingplanner!! Op een hele prettige manier hebben we via mailtjes en soms via telefoontjes al onze wensen besproken en Renske probeerde dit dan voor ons in Italie mog elijk te maken. We fantaseerde dat onze trouwdag een sprookje zou worden, met onze eigen twee kinderen als bruidskindjes... Op donderdag 30 april 2009 gaven wij elkaar het ja-woord in het ontzettend mooie San Miniato (Toscane). En Renske heeft van ons sprookje een droomhuwelijk gemaakt, een onvergetelijke mooie dag die we voor altijd in ons hart mee mogen dragen!! Bedankt Renske, voor al je lieve zorgen. Marc, Angela, Esmee En Noah uit Nederland-Capelle a/d ijssel.






2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015


copyright ® mooitoscane 2018
Terug naar de inhoud