ervaringen2008 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud


Ervaringen 2008


Mark en Amber - Certaldo 27 september 2008

Mark en ik zijn 27 september 2008 getrouwd in Certaldo in Toscane. Vanaf het aller eerste begin hadden we een erg goed gevoel bij Renske.

Mark heeft mij 2 maart 2008 ten huwelijk gevraagd en we wilden dat zelfde jaar nog trouwen.
Een dag waar de meeste stellen minimaal een jaar de tijd voor nemen om te plannen, hebben we met hulp van Renske binnen een half jaar tot de mooiste dag van ons leven gemaakt.
Renske heeft continue goed geluisterd naar onze wensen. Ze kwam altijd met meerdere goede suggesties. Ondanks dat wij in Nederland zaten gaf ze steeds een duidelijk beeld van wat onze opties waren.  Ze heeft een groot netwerk waardoor ze zeer flexibel en uitgebreid haar diensten kan aanbieden.  Alles was tot in de puntjes geregeld; van de polscorsage tot de vegetarische diners voor enkele van onze gasten.
Een van de dingen die ik meteen fijn vond aan Renske is dat ze meteen in de begin al de telefoon heeft gepakt en ons heeft gebeld.  Het is toch bij sommige dingen fijn dit uit te kunnen leggen in plaats van alles op mail te zetten.
Renske heeft ons super begeleid en heeft ook prachtig de ceremonie vertolkt. Ook tipte Renske nog een paar leuke locaties aan de gasten die nog in Toscane bleven.
Wij zouden iedereen aanraden in het mooie Toscane te trouwen, en dat kun je dan gerust samen met Renske organiseren, dan weet je zeker dat het de dag van je leven wordt!

Amber BoesveldCopyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud