ervaringen2010 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud

Ervaringen 2010

Jeffrey en Emmy - 24 september 2010 Certaldo

Onvergetelijk Toscane!

Het najaar naar Italië, even bijkomen en ontspannen in Toscane, hadden we in gedachten.
Enkele maanden daarvoor in mei besloten wij te trouwen. Konden we dat niet combineren dachten we bij onszelf.

Zie de foto als resultaat. Het was voor ons de perfecte bruiloft, exact zo gegaan zoals wij in gedachten hadden.
Dat het dan ook zo uitpaktvoor het grootste deel te danken aan Renske die deze 4 dagen met onze familie onvergetelijk hebben gemaakt.

De ideeën, suggesties van Renske sloten perfect aan bij onze wensen. Relaxt, ongedwongen, intiem. De trouwlocatie in Certaldo Alto, het huis in Montaione, het Italiaanse huwelijksdiner, de leuke fotograaf, de plechtigheid en de officiële documenten alles was tot in detail geregeld en uitgewerkt.

Renske, het was onvergetelijk. Dank en liefs,

Emmy & Jeffrey
24-09-2010


Tjesse en Tahnee - 23 september 2010 Certaldo

Lieve Renske,

Onze wens was om te trouwen waar het warm en lekker weer was, waar we heerlijk konden eten en drinken.
Waar we met zijn allen konden vieren dat wij gingen trouwen en dan wel op een bijzondere manier.

Italië en met name Toscane was voor ons de ideale locatie.
September 2010 kwam onze droom uit en zijn we getrouwd in Certaldo Alto.

Met 14 man was het een intieme en sprookjesachtige dag. Eigenlijk was het bijna de gehele week een sprookje want iedereen verbleef in San Donato nabij San Gimignano. Wij hebben enorm genoten en elke seconde 100% ervaren.
Wij willen jou enorm bedanken voor je goede zorg en het regelen van alle belangrijke zaken die niet waren gelukt zonder jou!.

Onze emails en telefoongesprekken gaven ons een gerust gevoel. Na de ontmoeting bij jou thuis wisten we het zeker, jij moest onze weddingplanner worden!

Geweldig dat je dit doet voor anderen en we hopen dat je nog veel bruiloften mag regelen!
Dankzij jou is onze superdag vlekkeloos verlopen en nog belangrijker, zorgeloos.

Nogmaals, dank je wel voor alles Renske!

Liefs,

Tjesse & Tahnee Rodenburg.

Jasper en Denise - 9 september 2010 San Miniato

Op 9 september 2010 zijn wij in het huwelijk getreden in het pittoreske San Miniato. Een geweldige ervaring die wij iedereen kunnen aanbevelen!Het was altijd al een droom om in het buitenland te trouwen en de locatie Toscane was al snel gekozen, want wie wil er nu niet trouwen op een van de meest romantische plekken op aarde!

Na een klein jaar voorbereiden en veel contact met Renske was het eindelijk zover. Op 8 september kwamen wij met onze naaste familieleden aan in San Miniato op de werkelijk schitterende agriturismo Sandra waar wij met zijn allen drie dagen verbleven. Hiervoor heel erg bedankt Renske, wij hadden ons geen betere plek kunnen wensen.

Op 9 september brak onze grote dag aan!Na de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis van San Miniato zijn wij met onze gasten naar Tenuta Nicole gegaan en hebben wij onder het genot van een hapje en een drankje kunnen proosten op deze geweldige mooie dag.

Na het bezoek aan Tenuta Nicole stond het aperitief al weer klaar op de agriturismo Sandra waar wij ook heerlijk gegeten hebben. De catering was echt tot in de puntjes verzorgd!
Na het vertrek van onze familieleden hebben wij als pas getrouwd stel nog heerlijk mogen genieten van al het moois wat Toscane te heeft; heerlijk eten, mooie steden en dorpjes, en natuurlijk het mooie weer!

We genieten nog elke dag van deze geweldig mooie ervaring die mede dankzij Renske onvergetelijk is voor ons en onze familie! Gelukkig hebben wij de foto’s van de fotograaf nog om op deze dag terug te kijken. Deze foto’s waren overigens al heel snel binnen zodat wij ze op ons feest in Nederland konden showen!

Super bedankt voor alles,

Jasper en Denise de Kruif


Floris en Christiane - 14 juli 2010 Parrocchia SS Filippo San Miniato

Trouwen moest voor ons aan enkele belangrijke voorwaarden voldoen: lekker weer, heerlijk eten, mooie omgeving en vriendelijke mensen. Dat kan maar in 1 gebied: de Toscane. Het is een absolute ‘must’ om een goede wedding planner in te schakelen.

Zij kent de taal, de mensen, locaties etc. Renske heeft vanaf begin af aan laten zien dat zij voor ons de perfecte bruiloft kon organiseren. Zij heeft maar weinig woorden nodig om met leuke voorstellen en ideeën te komen. Ideaal op lange afstand. Een jaar lang verliep ons contact perfect, met een meet and greet begin maart 2010 om de locatie te bekijken.

Op 14 juli 2010 trouwden wij op een wijnboerderij in het mooie San Miniato. Met 13 man sterk in een schitterend minuscuul kerkje dat op een chique landgoed van een wijnproducent was gelegen. Een lunch onder de bomen met een geweldig uitzicht op de omringende heuvels.

Informeel, klassiek met heerlijk eten onder begeleiding van een cellist en een violist. Wij hebben met de hele familie genoten van de ontspannen, relaxte en informele sfeer op die dag. Het was voor ons een droom die uit kwam.

Renske had alles perfect geregeld en er voor gezorgd dat wij heel ontspannen naar onze bruiloft konden toeleven en ons ook op de dag zelf nergens zorgen over hoefden te maken.

Zij heeft bijna alles uit onze handen genomen. Renske, heel erg bedankt voor alles!!Jammer dat alles alweer voorbij is, maar gelukkig hebben wij de foto’s nog. (Die waren overigens al heel snel binnen zodat we ze op ons feest in Nederland konden showen!)

Pedro en Brigitte - Suvereto 29 mei 2010

29 mei 2010 zijn wij getrouwd door de burgemeester van Suvereto. Het was voor ons de tijd van ons leven! 4 dagen lang zijn we met onze kinderen, met onze familie en met onze vrienden te gast geweest in Suvereto.


De sfeer van het middeleeuwse, de hartelijkheid van de Italianen, het mooie weer, alles droeg bij aan deze onvergetelijke gebeurtenis. Renske, bedankt voor je inzet en je enthousiasme.


Alles was perfect.

Arno en Sanne - San Miniato 22 mei 2010


Drie onvergetelijke dagen!


Trouwen in Italië, voor ons een droom die werkelijkheid is geworden. Op 22 mei 2010 zijn wij getrouwd in San Miniato. Een pittoresk Italiaans dorpje, bovenop een heuvel, uitkijkend over de kenmerkende vergezichten van Toscane. We hebben drie fantastische dagen gehad.

Samen met onze familie en vrienden hebben we in de Italiaanse zon genoten van de gastvrijheid, de prachtige Toscaanse heuvels en de historische stadjes en natuurlijk van het fantastische Italiaanse eten en de wijn!


We zijn heel blij dat we Renske hebben gevonden als onze weddingplanner. Renske regelt al het papierwerk perfect op tijd en zorgt ervoor dat alle overige zaken die geregeld moeten worden voor een huwelijk goed afgestemd worden met alle betrokkenen. We hebben heel plezierig contact gehad gedurende de negen maanden van voorbereiding. Naast het feit dat Renske erg aardig en behulpzaam is, zorgt ze er ook voor dat alles volgens plan verloopt en dat alle betrokkenen op tijd en goed geïnformeerd zijn.

Ook geeft ze je de gelegenheid en vrijheid om er echt jouw dag van te maken, wat in ons geval niet altijd voldeed aan de standaard wensen en echt maatwerk vereiste. Ook de tip die ze ons gaf om de dag op video te laten zetten was super. We kunnen dit iedereen aanraden omdat je op deze manier je huwelijksdag nog een keer kunt beleven.

Ons huwelijk begon vrijdagmiddag op het Italiaanse landgoed met een uitgebreide apperitivo in de heerlijke avondzon, gevolgd door verse pizza’s. Het voelde voor iedereen als vakantie, vooral ook omdat niemand hoefde te rijden en iedereen op het landgoed kon blijven slapen! Op zaterdag trouwden we in San Miniato. Een prachtige huwelijksceremonie in een schitterende zaal vol fresco’s en met genoeg ruimte voor onze 55 gasten. We hebben daarna een heerlijke lunch genoten in de zon met uitzicht op de Toscaanse heuvels.

De aperitivo en het Italiaanse 7 gangen diner was weer op het landgoed waar we uitkeken over het prachtige Lucca. Vele speeches, glazen wijn en heerlijke gangen later was het tijd voor een gigantisch feest in de wijnkelder van het landgoed. Tot 4 uur ‘s ochtends hebben we op de dansvloer gestaan en was het genieten. De volgende ochtend heeft iedereen in zijn eigen tempo genoten van het ontbijt aan het zwembad met uitzicht op de olijfbomen en konden we uitgebreid napraten over het huwelijk.

Gelukkig bleven wij nog een extra nachtje met onze familie, zodat we nog lekker konden nagenieten. De volgende dag zijn we vertrokken voor onze Italiaanse huwelijksreis in Orvieto en de Amalfi kust. We hebben een supermaand gehad!

Renske, nogmaals bedankt voor al je hulp, het was onvergetelijk!


Lennart en Chantal - Firenze 8 mei 2010

Lieve Renske,

Wij gaan al 13 jaar met veel plezier naar Italië. De eerste 5 met z'n tweeen en de jaren daarna met onze dochters.Het voelt als ons tweede thuis, dus hoefden we niet lang na te denken over een trouwlocatie.

Ons avontuur begon met een idee. Het idee was om voor alle lieve mensen om ons heen een agriturismo in Toscane te huren en alle leuke, lekkere en mooie dingen uit dit mooie gebied met ze te delen.

Al gauw kwamen we in contact met Renske. Vanaf het eerste gesprek was de klik er en wisten we dat alles goed zou komen.En alles is ook goed gekomen. Renske heeft ons fantastisch geholpen met de trouwlocatie, de taart ( van de aardigste italiaanse bakker!! ), het contact met de agriturismo,de bussen voor de gasten, de tenten, de kapper, de beste fotograaf,muzikanten, alle officiele papieren, de oppas voor de kinderen tijdens het feest en nog meer.

Ze wist precies wat we wilden.Renske, je hebt het fantastisch gedaan!!!!Nogmaals bedankt voor alles. Het was een geweldige dag.Onze trouwdag en de dagen met onze familie en vrienden zullen we nooit vergeten.

Liefs,Lennart en Chantal

Egbert en Eveline - San Quirico d'Orcia 5 mei 2010


Trouwen in Italie was altijd al onze droom. Na het aanzoek ga je pas bedenken wat daar allemaal bij komt kijken. Ondanks dat de Italianen liefde hoog in het vaandel hebben staan is een bruiloft niet zomaar geregeld.

Er zijn legio bureau's die claimen alle zorgen van je over te nemen, maar Renske was toch de snelste, de leukste en het enthousiaste van het hele stel, dus dat was zo geregeld. Gelukkig viel de papieren romslomp allemaal wel mee, maar we hadden het niet zonder de hulp van vloeiend italiaanse sprekende (in onze oren dan, want weten wij veel:)) Renske kunnen doen.

Daarnaast woonachtig in Italie en dat is toch echt een pré, dicht op het vuur en ze weet precies hoe alles werkt. Renske heeft gezorgd voor een zorgeloos burgerlijk huwelijk, heerlijke lunch, de lekkerste bruidstaart die we ooit op hebben en een prima fotograaf. Onze dag was geslaagd en voldeed zeker aan de dromen die wij hadden over trouwen in Italie!

PS: wat was het leuk he. Wel jammer dat het maar 1 dag was en dat je het over het algemeen maar 1 keer doet, maar wij kunnen terugkijken op een super gave dag.

Groet,Eveline



2008 / 2009/ 2011/ 2011/ 2012/ 2013 / 2014 / 2015
copyright ® mooitoscane 2018
Terug naar de inhoud