Ervaringen 2014 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud

Ervaringen 2014

Gerrit & Ramona – 5 september 2014 San Gimignano

Lieve Renske,

Wat hebben wij een geweldige dag gehad op 5 september 2014 in San Gimignano!!!!


Alles was door jou tot in de puntjes geregeld….het begin van de dag in de door jou uitgezochte prachtige villa, de ceremonie met muziek en al., de bruidstaart met daarop het bruidspaartje, de heerlijke lunch bij restaurant Cum Quibus en de geweldige fotograaf Alessandro die de meest prachtige foto's heeft gemaakt waardoor we de herinneringen aan deze dag altijd zullen blijven behouden!!!



Alles was zo relaxed met zijn viertjes, het was precies zoals we het wilden. We hebben intens genoten van deze prachtige dag en hopen dat je nog heel veel bruidsparen zo,n prachtige dag kan bezorgen!!!! Nogmaals bedankt voor alles!! Ook namens mijn ouders!!

Dikke kus Gerrit en Ramona de Waard

Marcel & Sylvia – 6 augustus 2014 Lucca


Beste Renske,


6 augustus 2014 was voor ons een onvergetelijke dag. Zonder jouw hulp hadden wij deze dag nooit zo perfect kunnen laten verlopen.

Een geweldige kapster/visagiste, goede fotografen, een prachtige trouw- en lunchlocatie, een heerlijk diner en nog veel meer.


We kijken terug op een prachtige dag. Nog veel mooier dan wij ons hadden voorgesteld. Wat hebben wij, maar ook onze dochtertjes en gasten genoten.

De uitnodigingen voor ons trouwfeest in Nederland zijn inmiddels de deur uit en we krijgen ontzettend veel reacties op de prachtige trouwfoto's.


Renske, nogmaals hartstikke bedankt voor al jouw hulp! Wij wensen jou, zowel met mooitoscane.com als privé alle goeds voor de toekomst!


Liefs Marcel en Sylvia

Kees & Erica – vernieuwing trouwbelofte 2 augustus 2014 Greve in Chianti

Lieve Renske,

Allereerst nogmaals bedankt voor de geweldige huwelijksdag die je voor ons verzorgd hebt!

De wijze waarop je de dag hebt vorm gegeven was meer dan waarop we gehoopt hadden en zouden mogen verwachten! Je warme persoonlijkheid en je professionaliteit staan garant voor prachtige huwelijkceremonies!


Het team waarmee je werkt past hier helemaal bij. Van fotograaf tot kapper/visagist en van muzikanten tot monteurs van oldtimers allemaal heel professioneel en alle zeer hartelijk.

De lokatie was meer dan voortreffelijk, bijzonder en met een fantastische uitstraling en geweldige service.

Wij zullen altijd met warme gevoelens terug denken aan deze zeer bijzondere dag, aan jou en deze bijzondere mensen van jouw team!
Als we het nogmaals mochten overdoen, dan precies zo en met jou als weddingplanner!

Dank, heel veel dank het was overweldigend!!

Kees en Erica

Hannes & Elke - 30 juli 2014 San Casciano

Dag Renske, graag wilden we jou nog eens uitvoerig bedanken voor de onvergetelijke dag in san casciano deze zomer! Jouw begeleiding van tafelversiering, kapsel, trouwboeket, fotograaf, animatie, cateraar,...was super!

Geen enkel moment voelden we ons verloren, enkel gesterkt!

Bedankt, Renske, om jou te mogen leren kennen en nog eens bedankt voor de superorganisatie! Hannes & Elke


geplaatst op facebook 12/11/2014

Patrick & Kim – 29 juni 2014 Volterra


Lieve Renske,


Trouwen in Toscane is altijd een droom van ons geweest. Door jou is onze droom werkelijkheid geworden! Wat hebben we genoten van het lekkere eten, de mooie omgeving en de Italiaanse gastvrijheid.


Wij gaan hier de rest van ons leven van genieten! Heel erg bedankt voor je inspanningen en de geweldige organisatie!

Liefs, Patrick & Kim

Tim & Ankie – 14 juni 2014 Gambassi Terme

14 juni 2014...


Het lijkt alweer zo lang geleden! Stralende zon en toch ook regen... Maar wat was het een fantastisch weekend! Bedankt Renske voor al je hulp!

op facebook 1 september 2014

Bram & Ilona – 15 juni 2014 Arezzo

Hai Renske,
Wij zijn weer thuis van dit fantastische weekend op het schitterende agriturismo (AG09) en wat hebben we genoten zeg!! Alles was tot in de puntjes geregeld dankzij jou en de goede zorgen van patrizia en haar team. Echt geen woorden voor.

Er was werkelijk niets dat onze verwachting tekort deed. De kundigheid van pamela, de artiest david en zijn zus, heerlijk hoe hij alle gasten uitlokte tot verleidelijke poses voor zijn camera :), wat een sfeer door de muzikanten!

Alle voetjes gingen van de vloer, de voortreffelijke hapjes en hoffelijke bediening bij la curia!

Jullie hebben onze dagen een onvergetelijke ervaring gemaakt die eigenlijk niet te beschrijven is.
BEDANKT! !!!

We zien uit naar de foto's en hopen snel nog eens terug te keren naar het prachtige Toscane!
Lieve groetjes bram en ilona (van Vught :))

Kyle & Titia – 6 juni 2014 Montepulciano


Lieve Renske,
Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor alle zorg en een geweldige organisatie! Het was echt allemaal super en Kyle en ik kijken met zeer veel plezier terug op deze dag.

Famileleden en vrienden waren echt dol enthousiast over deze perfecte dagen en zonder jou was dit gewoon niet mogelijk geweest.

Het hele huwelijk was precies zoals ik mij had voorgesteld en ik kan alleen maar zeggen duziendmaal dank! Het was onvergetelijk!!!
Liefs, Titia


Tom & Elke – 31 mei 2014 Certaldo


Hey Renske,

We willen jou toch graag nog eens extra bedanken! Jij hebt van onze trouw iets gemaakt dat we zelf nooit hadden durven dromen.

Alles was van het begin tot het einde af. We mogen dit ook nog regelmatig van onze gasten horen dat alles zo goed geregeld was.

Vanaf onze eerste kennismaking was het een leuk contact en was er een aangename samenwerking.

Grazie mille voor de onvergetelijke herinnering waar nog heel veel over gesproken zal worden!

Vele lieve groetjes,

Tom & Elke

Niels & Ysette – 30 mei 2014 San Miniato

Lieve Renske,

We zijn getrouwd op 30 mei 2014 klokslag 12:00 uur in San Miniato. Onze huwelijksdag was fantastisch en we kijken nog vaak terug naar de foto's van de fotograaf die je ons hebt aangeraden.

We hebben genoten van de tenoren tijdens onze ceremonie, de lunch locatie was voortreffelijk en aansluitend was het diner en feest tot in de puntjes geregeld.

We hadden ondanks de weersvoorspellingen gelukkig mooi weer, maar bij geen mooi "weer" had je natuurlijk een back up plan voor ons geregeld. We hoefden ons geen zorgen te maken.

Renske super bedankt voor deze mooie en zeer bijzondere dag! Wij en ook onze familie en vrienden hebben genoten, dit was ons sprookje wat mede door jou werkelijkheid is geworden.

Veel liefs van een heel gelukkig paar,

Niels & Ysette

Michael & Karlijn – 17 mei 2014 Volterra


  




Erik & Nanette – 10 mei 2014 San Miniato

Lieve Renske,


We hebben genoten van een prachtig weekend in "Mooi Toscane", dankzij "Mooi Toscane"!
Bedankt voor de goede zorgen!

Lieve Groet,

Erik, Nanette, Camiel & Kay

Ian & Vanessa – 29 april 2014 Greve in Chianti

Lieve lieve Renske!


We kunnen het niet vaak genoeg zeggen dat we heel erg dankbaar zijn voor jouw hulp in het realiseren van onze Toscaanse droombruiloft. Je begreep precies wat we wilden en speelde supergoed in op onze wensen.


Het feit dat we wegens een slechte weersvoorspelling de dag van onze huwelijksceremonie een dag later konden zetten, door jouw inzicht en flexibiliteit en het kunnen verplaatsen van de fotograaf, bloemen, kerkje, taart etc. was echt geweldig! Jouw initiatief ook nog eens en in het weekend geregeld toen wij onderweg waren!


Dat verdient een grote pluim!
Ook de locatie was de beste tip ooit! Alles was helemaal tot in de puntjes verzorgd! En ook binnen een dag een cateraar geregeld door jou, geweldig!

Van een lang verhaal kunnen wij geen kort verhaal maken! Je bent een topper! Toscaanse bruiloft?


Neem contact op met Mooitoscane en het wordt jullie mooiste dag!!! Liefs, Ian en Vanessa en natuurlijk Benjamin xxx


copyright ® mooitoscane 2018
Terug naar de inhoud