ervaringen2012 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud

Ervaringen 2012

Ewald & Kiki – 12 september 2012 -Siena



Lieve Renske,

Onze trouwdag op 12.09.2012 was echt onvergetelijk: trouwen in het prachtige stadhuis van Siena, groots applaus ontvangen van iedereen op het mooiste plein ter wereld, genieten van een typisch Italiaanse lunch, een intieme symbolische ceremonie hebben in een idyllisch kerkje, Toscaanse zonnestralen opvangen tijdens de ritjes in onze open trouwauto, als diner pizza's uit de steenoven eten, dansen tijdens romantisch gitaarspel... en dat allemaal door jou georganiseerd!

Je werkwijze is erg professioneel: je hebt een groot netwerk, je bent snel in je communicatie, je bent op een prettige manier aanwezig tijdens de dag zelf en hebt ook nog een goede nazorg.

Naast weddingplanner was je ook tolk tijdens het burgerlijk huwelijk en zelfs onze 'ambtenaar' tijdens het symbolische huwelijk. Bedankt voor alles... GRAZIE MILLE!

Baci, Ewald & Kiki van Dongen-Kros

geplaatst op  facebook 5/1/13

Katrien & Stijn - 26 augustus 2012 Castelluccio - Arezzo



Bo en Ruth - 1 augustus 2012 - Lucca



Bedankt lieve Renske voor de onvergetelijke dag. Het was alles wat we er van gehoopt hadden en meer.


Wij en onze gasten hebben er enorm van genoten! Bo&Ruth

geplaatst op facebook 3/8/12


Wim en Jet - 13 juli 2012 - Radda in Chianti

Renske,

Mede dankzij jou was 13 juli helemaal ‘ons’ feestje!!
De door jou geregelde getuigen ;-), fotograaf, muzikant, taart met prosecco en natuurlijk de Burgemeester van Radda in Chianti waren super. En jij als tolk en ceremoniemeester, top!!

Een dag met een sterretje en om nooit te vergeten.

Grazie mille, Wim + Jet



Ronald en Saskia - 12 juli 2012 -Certaldo

Hoi Renske, het was allemaal super geregeld! Je hebt allemaal goede en gezellige mensen om je heen!!
Bedankt onze bruiloft was zo mooiii, geweldig, bijzonder en heel gezellig!! dikke x van ons

geplaatst op facebook 8/8/2012


Willem en Jacolien - 23 juni 2012 - Volterra

Lieve Renske,

Voor de viering van onze bruiloft dachten wij direct aan het buitenland. Vrienden van ons hadden eerder een bruiloft meegemaakt in Italie, en zo kwamen we in contact met Renske.

We werden steeds enthousiaster over het land en we zagen het helemaal zitten om onze bruiloft hier te vieren. We kregen diverse locatie's'te zien maar voor ons sprong het agriturismo vlakbij Volterra
( AG05 ) er boven uit.

Het gehele complex hadden wij met onze 62 gasten 3 dagen lang ter beschikking en alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd door Giancarlo en Enrico samen met hun medewerkers.

Renske heeft, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, onze bruiloft op een fantastische wijze georganiseerd. Drie dagen lang was het lekker eten, feesten, gezelligheid en genieten van de zon. Voor ons en onze gasten was het een onvergetelijke bruiloft en weekend.

Een droom die voor ons uitkwam; de bbq, feestavond, het stadhuis, de borrel, het diner, de wandeling door de stad werkelijk alles was een fantastische ervaring met een Italiaans tintje. Wij zullen nog vele jaren praten en nagenieten over onze bruiloft welke zeer goed door Mooi Toscane is georganiseerd.Chapeau Renske! Veel liefs,

Hartelijke groeten,

Jacolien en Willem



Jasper en Karin - 10 juni 2012 Radda in Chianti

Hi Renske!
10 juni 2012. Wat een geweldige huwelijksdag(en)! Wat een sprookje. Elke dag denken wij nog terug aan deze mooie dagen. Elke dag herinneren onze vrienden en families ons aan dit mooie feest.
Mede dankzij jouw inzet, ervaring, creativiteit en netwerk is ons feest zo geslaagd geweest.
Bedankt Renske, voor jouw toewijding en ondersteuning. We hebben geweldig met je gewerkt.
Onze vrienden, families en wijzelf hebben een fantastisch huwelijksfeest gevierd!

Keep up the good work... geplaatst op  facebook op 19/9/12



Lotte & Léon -  1 juni 2012 -Santa Maria A Monte

In juni 2011 heeft Léon mij romantisch op het strand van Maui ten huwelijk gevraagd. In Nederland zijn we gelijk gaan zoeken wat we graag wilde.
Voor Léon was het al snel duidelijk, hij wilde trouwen in het buitenland en het liefst in Toscane.
We zijn toen gaan uitzoeken of dit mogelijk was door internet af te speuren en besloten we naar de weddingbeurs te gaan in september. Daar kregen we onder andere een tip van een fotograaf over mooitoscane.

We hadden al gepland om het 2 e weekend van oktober naar Italië te gaan om wat locaties te bekijken en dus snel contact gezocht met Renske, zodat we misschien nog een ontmoeting met haar konden regelen in hetzelfde weekend.

Renske mailde enthousiast terug en we hebben elkaar ontmoet in een gezellig eettentje in San Miniato. Daar liet Renske vele draaiboeken en foto’s zien wat mogelijk was en wat ze al georganiseerd had, zodat we een indruk kregen.  Vooral over het eten kwam ze met een goed idee.

Wij wilden geen 12-gangen diner (wat gebruikelijk is in Italië),  want we wilden ook nog dansen op de trouwdag, dus kwam het idee van een barbeque in de tuin van de locatie die wij op het oog hadden, en dat was helemaal perfect.

Met een goed gevoel verlieten wij dus het eettentje en eenmaal thuis besloten we met Renske in zee te gaan. Omdat we heel graag in een tuin wilde de trouwen, zijn we ceremonieel getrouwd in Italië (en  een week ervoor gratis voor de wet in Nederland). Maar  1 juni is voor ons echt onze trouwdag.

Van oktober tot onze trouwdag hebben we regelmatig gemaild met elkaar. Dit gaf ons een erg geruststellend en goed gevoel dat je niet alles hoeft te regelen op zo’n dag.
Sommige spullen zoals de tafel, stoelen met stoelhoezen, de partytent zoek je uit op plaatjes, dus toch altijd spannend wat het in het echt wordt. Maar het zag er allemaal geweldig uit, precies zo als we ons hadden voorgesteld (en gehoopt).

Op de onze trouwdag heeft Renske ons getrouwd. Ze had een mooi verhaal gemaakt van onze liefdesgeschiedenis en regelde alles, je had bijna niet door dat ze er was. Maar door haar verliep alles vloeiend. De catering was uitstekend. We hebben heerlijk gegeten en er was voor iedereen iets lekkers te vinden. De afsluiting met het feest (met de boxenset van Renske) was erg gezellig tot in de late uurtjes.

Renske, we willen je heel erg bedanken voor het mede mogelijk maken van onze prachtige sprookjesachtige dag in Santa Maria A Monte . We zijn nu heerlijk aan het nagenieten van onze foto’s. Een dag voor een heleboel mensen, en ons in het bijzonder, om nooit meer te vergeten.

Heel veel liefs Lotte en Léon  

Daniel en Jantien - 27 mei 2012 -Fiano -Certaldo


Merijn en Laura - 26 mei 2012-San Miniato

Lieve Renske, We willen je bedanken voor het mede mogelijk maken van de mooiste dag van ons leven!! We denken iedere dag terug hoe mooi en fijn we alles beleefd hebben.

Dat we zo relaxed waren komt de alle goede voorbereidingen en door jouw hulp. We hebben prachtige foto's waar we ontzettend blij mee zijn. De fotografen waren fantastisch. Het kapsel van Laura was prachtig.

We zijn ontzettend tevreden met alle keuzes die je hebt voorgelegd en die we hebben gemaakt. Om burgerlijk te trouwen in het mooie, romantische dorpje San Miniato was nog mooier dan verwacht!

Het hele totaal plaatje was geweldig. Het hele weekend, het welkomstdiner, de plek waar we verbleven, de day after. Een weekend waar nog lang over word nagesproken.

Kortom heel erg bedankt en wij blijven nagenieten op onze wolk!

Veel liefs,

Merijn en Laura



Jildert en Talitha - 17 mei 2012-Lucca

Lieve Renske,

17 mei 2012 was de mooiste dag van ons leven!

Die dag gaven we elkaar het jawoord in "onze" stad Lucca! Ongeveer een jaar geleden waren we in Lucca en zagen we in een etalage "weddings in Tuscany" staan.

We waren daar meteen heel enthousiast over en zeiden meteen tegen elkaar als grap: " Dit gaan we doen!" Niet wetende dat het waarheid zou kunnen worden.

De volgende dag vroeg Jildert mij ten huwelijk! Terug in Nederland hebben we internet afgestruind naar een weddingplanner die onze dag kon regelen en we kwamen al snel uit bij jou.

We vonden het wel een beetje spannend om met iemand in zee te gaan die we helemaal niet kenden, maar door jouw enthousiasme en ervaring had je al snel ons vertrouwen gewonnen. We hebben veel contact gehad via de mail en skype en er werd al snel duidelijk dat de organisatie bij jou in goede handen was.

Ondanks de vele mogelijkheden wisten we al gelijk dat we wilden trouwen in Lucca, een prachtige, historische stad! Je hebt alles super geregeld, een prachtige villa, lekker eten en fotograaf Alessandro die erg mooie foto's van ons (en ons gezelschap) heeft gemaakt. We hebben een heerlijke, relaxte huwelijksdag gehad en ook onze familie en vrienden beamen dit.

Het was perfect! Renske, super bedankt voor het organiseren voor onze grote dag, we zullen er met heel plezier (en een beetje heimwee) aan terug denken!

Heel veel liefs,

Jildert en Talitha Jellema-Groeneveld

Ludo en Sylvie - 20 april 2012 - Castelfiorentino

Een dagdroom werd een droomdag!

Zodra het idee om op de dag van ons tienjarig jubileum tijdens onze vakantie in Toscane te trouwen ontstond, hebben we contact opgenomen met Renske.

Zij heeft ervoor gezorgd dat we op deze dag op de mooiste locaties terecht konden (we zijn nota bene getrouwd in een kasteel en hebben gegeten in een osteria met prachtig uitzicht en heerlijk eten!).

Ook de formaliteiten, de make-up en het kapsel van Sylvie, de bloemen, Renske dacht overal aan en zorgde voor het beste van het beste.

Als we kijken naar de schitterende foto's van fotograaf Daniele (natuurlijk ook door Renske aangeraden en geboekt) kunnen we het allemaal nog steeds nauwelijks geloven.

Renske, ontzettend bedankt voor je hulp en tips, jij hebt deze geweldige dag mogelijk gemaakt!



2008 / 2009/ 2010/ 2011/ 2012/ 2013 / 2014 / 2015
copyright ® mooitoscane 2018
Terug naar de inhoud