Ervaringen - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Ervaringen
MooiToscane Weddings & Events

Ervaringen 2023
Eric & Esther - 13 september 2023 Sardinië

Wij hadden als droom om met onze voeten in het zand te trouwen op Sardinië. Omdat dit lastig is om zelf te regelen zijn we op zoek gegaan naar een weddingplanner. We hebben Renske gevonden via google en hebben haar de vraag gesteld of ze ook huwelijken organiseert op Sardinië. Gelukkig zei ze ja. Vanaf het begin voelde het goed. Ze denkt mee, komt met verschillende opties en ze heeft goed geluisterd naar onze wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Precies zoals we dat voor ogen hadden. De dag voor het huwelijk, ging ze mee met onze ondertrouw. Wat super fijn was, want wij spreken geen Italiaans. Daarna nog even het draaiboek goed doornemen, dat gaf ons veel rust. Op de trouwdag was alles perfect geregeld. Ze is de rust zelve en wij hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Renske is een echt organisatorisch talent en ze heeft ervoor gezorgd dat onze droom werkelijkheid is geworden.
(geplaatst op Google reviews)
Tom & Silke - 25 juni 2023 Gambassi Terme

Prachtige trouw waar we met iedereen nog zo intens van aan het nagenieten zijn.
Ons huwelijk was perfect.
De catering, de bar , de dj , de bloemen , haar en make up, live band Renske denkt aan alles en werkt enkel met toppers!
Wij zouden alles zo opnieuw willen beleven!
Bedankt!
(geplaatst op Google reviews)
Bart & Lotte - 30 mei 2023 Chiusdino

Eind mei 2023 zijn wij getrouwd in Chiusdino. Het leek van te voren een groot onoverzichtelijk project. Renske was degene die ons kon helpen. Stap voor stap kwamen wij steeds dichter tot onze droombruiloft. Renske is lieve, kalme en spontane weddingplanner met boordevol ideeën en een groot professioneel netwerk. Doordat Renske alles uit handen nam, hebben wij ontzettend kunnen genieten van de voorbereidingen, zelfs vanuit Nederland. De twee tripjes naar Italië voor de bruiloft waren ook goed verzorgd met een locatiebezoek, taart en diner proeven, proefkapsel/make-up en het verder samenstellen van het draaiboek. De dag zelf was meer dan fantastisch! Wat hebben wij een sprookjeshuwelijk gehad. Renske was de hele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Renske houdt van haar vak en is daar ook nog eens super goed in! Wij gunnen iedereen zo'n fantastische weddingplanner voor een mooi en zorgeloos huwelijk.
(geplaatst op Google reviews)
Joey & Lianne - 27 mei 2023 Le Marche

Onze droom was om met een groep beste vrienden en familie om ons heen te trouwen in Italië. Al vanaf het eerste contact was Renske heel open, duidelijk wat we konden verwachten en fijn in de communicatie. Toen we na wat contact besloten om naar Italië te vliegen om locaties te bekijken, liet ze ons drie prachtige plekken zien. Na het afstemmen van onze wensen, was het afgelopen mei dan eindelijk zo ver. Alles was tot in de puntjes verzorgd en Renske heeft er voor gezorgd dat de locatie prachtig was aangekleed. Daarnaast was er geen reden om in de stress te raken op onze grote dag; Renske had alles onder controle. Renske is professioneel, hartstikke aardig en een top planner! Ze heeft ook op onze ceremonie gesproken, ook dat was erg mooi. Een dikke tien! Dankzij Renske hebben wij herinneringen voor het leven gemaakt.

(geplaatst op Google reviews)
Dennis & Wieke - 19 mei 2023 Lajatico

Renske is de onmisbare link voor een geslaagd huwelijk in Toscane! Met een enorme berg ervaring, veel meedenken, eerlijkheid en een beetje humor, heeft ze voor ons een fantastisch feest mogelijk gemaakt. Haar diensten zijn absoluut een aanrader!
(geplaatst op Google reviews)
Robert & Eva - 6 mei 2023 Siena

Trouwen in Toscane met ongeveer 50 gasten die dichtbij ons staan was onze droom. We wilden er zoveel mogelijk met elkaar van kunnen genieten, ook met onze kinderen. Renske was hiervoor de perfecte planner om dit te realiseren. Het 1e contact was gelijk al goed en dat gaf direct vertrouwen voor het verdere proces!
Zowel in de voorbereiding als tijdens ons trouw weekend zelf heeft ze alle zorg uit handen genomen en ons de aanwijzingen gegeven, zodat we een geweldige dag samen konden beleven.
We merkten echt dat ze ervaring heeft, professioneel is en een goed netwerk om zich heen heeft.
Als je net zo'n sprookjesachtig avontuur wilt beleven waar je nog lang van na kunt genieten, dan raden we Renske aan!
(geplaatst op Google reviews)

2008  /  2009  / 2010  / 2011  / 2012  / 2013  / 2014  / 2015 / 2016  / 2017  / 2018  /  2019&2022
Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud