Ervaringen2017 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Ervaringen 2017
Michel & Marike - 3 september 2017 Certaldo


Lieve Renske,

Wij willen je ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking.
Het valt voor twee mensen die graag grip hebben op alles wat ze doen, niet mee om los te laten. Door je kordate optreden en ons het gevoel te geven dat je alles onder controle hebt, hebben we volop kunnen genieten van onze trouwdag zonder ook maar ergens over te hoeven nadenken.

Je samenwerking is prettig en je voelt goed aan wat stellen nodig hebben. Je komt met ideeën, maar liet het aan ons over wel of niet. En ook durfde je het aan om gebruik te maken van een locatie die we zelf hebben uitgekozen. Een liefdevolle Italiaanse familie die echter weinig Engels spraken. Je bereidheid om meerdere keren af te reizen naar de locatie vonden we zeer fijn.

We wensen je heel veel succes met het voortzetten van het weddingplanner schap. Als iemand ons vraagt hoe wij het in Italië hebben aangepakt, zullen wij geen seconde twijfelen om je van harte aan te bevelen.

Het was een perfecte dag die we op voorhand hadden uitgetekend. Het is des te mooier als die verwachting mede door jou geëvenaard wordt.

Het gaat je goed.

lieve groeten,

Michel en Marike

Anthony & Indra - 12 augustus 2017 Pienza


Hallo Renske,

We hebben de foto's ontvangen :-)
Zó mooi en zó heimwee, het was zo'n mooie dag, alles was top en tot in de puntjes verzorgd.
Dank je wel om ons hiermee te helpen.

Indra & Anthony

Martijn & Kelly - 3 augustus 2017 CertaldoAls we terug denken aan onze bruiloft hebben we beide een glimlach van oor tot oor. Wat een heerlijke 2 dagen waren het met onze allerliefsten.
Het begon al op woensdag toen onze gasten aankwamen. Iedereen helemaal in vakantiesferen, lekker zwemmen en 's avonds die overheerlijke pizza :-).
Dan op donderdag de grote dag... in 1 woord fantastisch! Het was alles wat we ons ervan voorgesteld hadden en meer.

Toen we voor het eerst contact hadden met Renske kwam ze direct met locaties die precies pasten bij wat wij voor ogen hadden. En gedurende de periode dat we de bruiloft planden hebben we regelmatig contact gehad en zijn we 2 keer naar Toscane gevlogen. Geen vraag was Renske te gek en ze dacht onwijs goed mee om alles zo te laten verlopen als we wilden. En op de dag zelf kwam alles perfect samen. Zelfs toen wij ons voor het diner bedachten dat we bij de proostlocatie iets vergeten waren, had Renske het meegenomen. Heerlijk! Lieve Renske, heel erg bedankt voor alles!

Mika & Angela - 27 juli 2017 LuccaAfgelopen zomer zijn wij getrouwd in onze favoriete stad in Italië, Lucca.
Van begin tot eind heeft Renske ons fantastisch geholpen en ervoor gezorgd dat de dag zo verliep als wij in ons hoofd hadden. Ook al hadden we wat last-minute wijzigingen, Renske regelt het! We hebben dan ook een onwijs mooie dag gehad, vol met liefde, gezelligheid en lekker eten. Onze fotograaf, Alessio, heeft de dag op prachtige wijze vastgelegd op camera. De foto's stralen de ongedwongenheid uit waar wij zo naar op zoek waren. Naast dat hij prachtige plaatjes heeft geschoten was hij ook een aanwinst op deze dag, net als Renske, we hebben samen veel gelachen.

Renske en Alessio, grazie mille!

Cari saluti Angela & Mika

Roel & Chantal - 17 juni 2017 Radda in Chianti


Wat hebben wij een onvergetelijk, bijzonder weekend achter de rug!!
Bedankt voor alles!

Door alle voorbereidingen die wij met jou hebben getroffen, hebben we tijdens het weekend op San echt alleen maar kunnen genieten! Het was een geweldig en relaxt weekend. Patrizia haar warme karakter en heerlijke kookkunsten maakte het extra speciaal en Italiaans gastvrij! Onze gasten hebben allemaal een fantastische tijd gehad. We hebben echt met elkaar kunnen genieten, het is niet met woorden te beschrijven hoe bijzonder het voelde om een heel weekend met onze beste vrienden en familie te zijn en nergens naar om te hoeven kijken. Alleen maar genieten!!

Bedankt en arriverdeci!!

Liefs ,

Roel en Chantal Helleman :-)

Vincent & Brigitte - 11 juni 2017 Bagno a Ripoli


Afgelopen zomer zijn wij getrouwd in een prachtige Medici Villa vlakbij Florence. De hele dag was grandioos: van ceremonie tot borrel tot diner tot het spetterend feest. Alles was piekfijn en tot in de puntje geregeld. Zonder de hulp van weddingplanner Renske hebben we dit nooit voor elkaar gekregen. En we gingen all-out.


In januari benaderden we Renske met de vraag of ze ons huwelijk kon organiseren vlak bij Florence. De uitdaging om dit in een krap half jaar te doen ging ze met plezier aan. Ze heeft ons voorzien van de beste adviezen omtrent huwelijkslocaties, catering, muziek, bloemen, en alles wat er bij een huwelijk komt kijken. Renske werkt hard. Bij elk besluit ging ze meteen voor ons aan de slag. Het is ontzettend prettig dat ze Italië en de Italianen kent. Ze weet hoe ze werken, wat hun gebruiken zijn, wie er goed aangeschreven staat en wanneer je teveel of te weinig betaalt. Kennis die je als inwoner van Nederland nooit zult evenaren.  

Het is belangrijk om een weddingplanner te hebben waar je een klik mee hebt. Samen ga je een intense periode door, waarbij veel grote en kleine besluiten worden genomen. Met Renske hadden we die klik. Ze is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze is er op de momenten dat je haar nodig hebt, ze heeft een ontspannen houding en ondertussen houdt ze de vaart erin. Ze is een positivo, weet je gerust te stellen bij kleine tegenslagen en is oplossingsgericht. Niet alleen met ons, maar ook met alle andere partijen die een geweldige dag van ons huwelijk hebben weten te maken, heeft Renske grandioos samengewerkt. Ze past zich overal perfect aan.  Wij denken daarom dat zij alles aankan: van wat eenvoudigere huwelijken tot de high-end grote partijen.  

Op de dag van ons huwelijk, en zelfs de dagen ervoor stond Renske aan onze zij om ons de hele organisatie uit handen te nemen. Het was heerlijk om haar als weddingplanner te hebben. Je ziet op zo’n dag alles werkelijkheid worden: prachtige tafels, bloemen, geweldig personeel, indrukwekkende happen en cocktails, een topdiner.  en een grandioos feest.  Renske zorgde ervoor dat wij de sterren van onze eigen bruiloft waren.

Vincent en Brigitte  

Nadia & Chris - 27 mei 2017 Greve in Chianti


 

 

Bert & Leen - 26 mei 2017 Certaldo


Alles was tot in de puntjes geregeld. Mooitoscane zorgde ervoor dat onze huwelijksdag precies was zoals wij in gedachten hadden. Leen & Bert


 


Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud