Ervaringen - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud

Ervaringen 2019/2020

Nasroel & Danielle - 19 september 2020 Lajatico


   




Rudi & Charlotte - 12 september 2020 Gambassi Terme


 




Priscilla & Niek - 5 september 2020 Gambassi Terme


 




Whitney & Sven - 29 augustus 2020 Gambassi Terme






Redmer & Myrna - 27 augustus 2020 Gambassi Terme

Een onvergetelijk 2020, wat een jaar. Niet enkel omdat wij in 2020 zijn getrouwd, óók vanwege COVID-19. Daar hebben wij zeker in de organisatie en voorpret van onze bruiloft last van gehad. Wij zijn er van overtuigd dat wij zonder Renske niet de dag zouden hebben gehad die wij voor ogen hadden, Renske is voor ons goud waard gebleken!

Vanaf de eerste ontmoeting met Renske tot aan de bruiloft hebben wij een fijne samenwerking ervaren. Door de coronacrisis kon onze bruiloft op de oorspronkelijk geplande datum in mei niet doorgaan. Gelukkig bleek dat we met Renske goud in handen hadden, in goed overleg hadden we binnen no time een alternatieve datum geregeld, en droeg zij er zorg voor dat alles piekfijn werd geregeld voor onze nieuwe trouwdatum in augustus.

Onze bruiloft is een onvergetelijk avontuur geweest! Wij hebben genoten van vier heerlijke dagen met een BBQ, pizza party en huwelijksdiner. Vier dagen (drie nachten) ontspannen bij het zwembad, met overheerlijke hapjes en drankjes. En op een prachtige, zonnige namiddag zijn wij getrouwd in het Toscaanse heuvellandschap. Renske heeft onze huwelijksdag fantastisch gecoördineerd, op een bijna onzichtbare wijze heeft zij ervoor gezorgd dat alles op rolletjes verliep. Voor onze gasten en onszelf een geweldige ervaring!

Renske, nogmaals, tige tank!

Myrna & Redmer de Vries




Susanne & Joseph - 21 september 2019 Panzano in Chianti



Renske wij willen jou ook via deze weg heel erg bedanken voor het organiseren van onze bruiloft. Susanne, ik en onze gasten hebben enorm genoten. Het was fantastisch! We hadden een voorstelling in ons hoofd van hoe wij het graag zouden willen en mede door jou hulp is onze droom werkelijkheid geworden. Door jou hebben wij uiteindelijk toch de stap gezet om te gaan trouwen in Toscane en daar hebben wij geen moment spijt van gehad.
Je hebt ons vooraf (via skype sessies) goed geïnformeerd en al onze (vele) vragen geduldig en altijd snel beantwoord, onze eerste ontmoeting bij het bezoeken van de locaties voelde meteen vertrouwd en de voorbereiding die volgde tot aan ons bruiloftsweekend heb je ons voortreffelijk geholpen. We krijgen nog steeds complimenten van onze gasten dat het allemaal goed georganiseerd was en dat ze het een sprookje vonden!

Wij willen ook Alessio bedanken voor de foto's en Ulisse voor het filmen en in elkaar zetten van de video's. Wat hebben jullie onze speciale momenten gedurende welkomstdiner, welkomstborrel en bruiloftsdag geweldig vastgelegd, wauw echt vakmanschap!

Liefs,
Susanne en Joseph

Marloes & Mark - 14 september 2019 Lajatico






Wobien & Matijs - 6 september 2019 Città della Pieve


Hoi Renske,
Jeetje, wat hebben we nog lang nagenoten van onze mooie dagen in Citta della Pieve!!
Inmiddels weer ‘gewoon’ aan het werk, maar nog steeds laten we regelmatig de foto’s zien, praten we erover na met vrienden (met een italiaans wijntje) en genieten we dus weer.
Graag wilden we jou onwijs bedanken voor het regelen van onze bruiloft! Het waren voor ons super waardevolle dagen, waar we altijd met een grote glimlach aan terug zullen denken en dat is mede door de goede organisatie.
Veel mensen hebben na afloop ook nog tegen ons gezegd dat we echt een goede weddingplanner hadden . Je was er wanneer nodig, maar toch ook hebben de gasten niet echt gemerkt dat je er was, wat dus betekend dat alles goed geregeld was. Ik denk dat dit voor jou een groot compliment is.
We zijn heel benieuwd naar de foto’s van de dag en zullen er zeker wat met je delen tzt.
Wordt het bij jou al wat rustiger of is het trouwseizoen in Italië nog niet voorbij? Ik zag nog verschillende berichten op facebook voorbij komen.
Veel succes nog even met alles!
Veel liefs,
Matijs en Wobien
(en Naud & Boris)

Simone & Thijs - 1 september 2019 Cortona


Hi Renske,


Een bruiloft organiseren is in Nederland al een ding waar veel mensen stress van krijgen, laat staan in Italië.

Een land waar je de taal niet spreekt, waar je niet overal even kan gaan kijken of kennis kan maken met de leveranciers.

Maar wij dachten, gezien ons werk (evenementenbranche) dat kunnen wij makkelijk zelf.

Al gauw kwamen wij erachter dat dit niet zo makkelijk was, vooral de taal was een barrière en zo kwamen we bij jou terecht.

Het eerste contact via mail en telefoon voelde meteen goed, je bent enthousiast, open en makkelijk in omgang.

Al snel hadden wij een afspraak in Italië om samen met jou locaties te gaan bekijken.

Dit werd een ontzettende leuke middag, het voelde alsof we jou al tijden kenden.

Terug in Nederland moesten we een knoop doorhakken, wat gaan we nu doen. We twijfelde over het financiële plaatje.

We voelde ons vertrouwd genoeg met jou om dit ook aan te kaarten, Je reageerde heel prettig en begon mee te denken over manieren om de begroting te drukken.

Heel prettig en fijn dat dat ook bespreekbaar was. We hakte de knoop door en besloten te gaan trouwen in Cortona.


We hadden nog 1 jaar aan voorbereiding te gaan. Ondertussen bestookten we jou met mailtjes met daarin vragen en ideeën.

We liepen vaak al veel te ver op de zaken vooruit maar ook hier leek jij je niet aan te storen.

Tot in details (1 pagina alleen over het bruidsboeket) probeerde we via de mail duidelijk te maken hoe we onze bruiloft voor ons zagen.

Waarschijnlijk zaten we er gezien ons werkgebied en perfectionisme te veel boven op, maar je wist ons op een prettige manier te managen.


En toen was daar de dag, alles was perfect!! Dat boeket wat ik tot in de details beschreven had was gewoon werkelijkheid geworden.


Jij was uiteraard de hele dag op onze bruiloft aanwezig samen met Alessio (fotograaf) en Ulisse (videograaf).

De mensen met wie je samenwerkt zijn net zo relaxt en prettig als jij en dat geeft een hele fijne en ongedwongen sfeer.


Mocht je twijfelen om met Renske in zee te gaan, twijfel niet!!! Ze is geweldig en ontzettend goed in haar vak!!!

Mede dankzij haar hebben we een fantastisch bruiloft gehad met onze dierbaren, een weekend wat wij nooit zullen vergeten!


Ciao,

Thijs en Simone Kronenberg

Céline en Michel - 29 juni 2019 Trequanda


Dag Renske,

Terug van een lange vakantie en eindeloos dankbaar voor het mooie feest. Nog eens bedankt voor alles – het was top.

Groeten
Michel

Marieke & Marc - 8 juni 2019 Certaldo


Hoi Renske,

We hebben de foto's goed ontvangen. We willen je ook bedanken voor al je goede werk voor onze bruiloft. Wij hebben deze dag zeer ontspannen kunnen beleven, zelfs nadat we de ringen vergeten waren .

Onze gasten waren ook erg onder de indruk van de locatie en van de bruiloft zelf. Van de locatie, tot het eten, tot de trouwlocatie, tot de toostlocatie en niet te vergeten de muzikanten, alles was perfect.

Bedankt voor alles.

Groet,
Marieke en Marc.

Gemma & Rick - 25 mei 2019 Fiano




Samui & Jordi - 23 april 2019 Carmignano




copyright ® mooitoscane 2021
Terug naar de inhoud