Ervaringen2016 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Ervaringen 2016
Matt & Esther - 7 september 2016 Ravello (Amalfi kust)


Hey Renske,

We zijn alweer ruim 2 weken thuis en alles is back to normal. Onze weken in Italie and the wedding lijken alweer heel lang geleden.
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je goede service. Alles was tot in the puntjes geregeld en iedereen heeft genoten.
Ik heb zelf de opmerking gehoord, It felt like i was attending a movie star wedding!
De locatie was natuurlijk ook over de top!

Hoop dat alles goed met je gaat en dat je bijna kunt genieten van een wel verdiende vakantie na jouw hoog sezioen van bruiloften.

Heel erg bedankt voor alles.
Esther and Matt.

Robert & Angela - 2 september 2016 San Gimignano


Hi Renske,

Hoe gaat het ermee?
Onze trouwdag was echt fantastisch en we willen je daarom nogmaals hartelijk bedanken voor al jouw hulp!
Je hebt al onze wensen goed begrepen en gerealiseerd op onze trouwdag. En zelfs nog boven verwachting, het was echt een sprookje!
Het is toch spannend wanneer je in het buitenland gaat trouwen en daarbij de organisatie voor een groot deel uit handen geeft. Maar we hebben altijd vertrouwen in jou gehad en dat bleek terecht. Alles was tot in de puntjes verzorgd; de ondertrouw, vertaling, kapper, bruidstaart, lunch, diner, etc.
Op de dag zelf was je overal aanwezig maar gaf je ons wel de ruimte om alleen met onze familie te zijn.

Wij zouden jou zeker aanraden aan andere mensen met trouwplannen in Italië!

Groeten,
Angela en Robert

Arnd & Kim - 31 juli 2016 Cortona


Lieve Renske,

In alle drukte tijdens de dag en dagen nadien heb ik nog niet de tijd gehad om je te schrijven en je te bedanken voor alles.

Ik had mezelf beloofd zeker een berichtje te schrijven op een rustig moment en die is er nu; jongens liggen even te relaxen voor de tv en ik krijg hierdoor even tijd.

Het is eigenlijk bijzonder dat iets waar je bijna anderhalf jaar aan werkt, op één dag voorbij is.

Wij hebben er ontzettend van genoten. Alle genodigden vonden het geweldig en vonden de dagplanning prachtig in elkaar gezet, vd ceremonie naar de lunch, zo weer verder naar een kleine pauze tot aan het aperitief en dinner.

We hebben alleen maar complimenten gekregen over de hele dag waarbij ze allen aangaven zoiets moois maar één keer in het leven te zullen meemaken.

Deze complimenten zijn natuurlijk voor jou, de dag had nooit zo mooi kunnen zijn zonder jouw hulp.

Arnd en ik vonden de interactie met jou en Alessio heel aangenaam en gemoedelijk wat voor ons de dag nog leuker maakte.

Zou je voor ons zeker onze complimenten kunnen overmaken aan de lunchlocatie als je ze ziet/hoort, de lunch viel ontzettend in de smaak van iedereen.

De Villa (VI03) heeft iedereen echt het gevoel gegeven erg welkom te zijn en de tafel was fantastisch. De locatie is al rijkelijk gedeeld onder vrienden en we horen al plannen om er zeker terug naartoe te gaan zoals wij ook van plan zijn.

Wij kijken er erg naar uit om jullie volgend jaar terug te zien wanneer we bij jullie in de buurt op vakantie komen.

En we kijken ontzettend uit naar de foto's :-)

Dank je wel,

Tot snel

KimIvo & Marian - 2 juni 2016 San Gimignano

het gaat om dit verhaal op mijn blog


Jeroen & Annigje - 4 juni 2016 Guardistallo

Martin & Tamara - 28 mei 2016 Castellina in ChiantiHi Renske,
We hebben enorm genoten van onze bruiloft op 28 mei. We willen je heel erg bedanken voor alles wat je gedaan heb. Het was een onvergetelijke dag (week)!

Hartelijke groet,
Martin and Tamara
Joeri & Charlene - 26 mei 2016 VolterraRogier & Stephanie - 22 mei 2016 Chiusdino


Heeyy Renske!!


Allereerst nogmaals onzettend bedankt!! We vonden de ceremonie prachtig, de hele dag was werkelijk waar betoverend!!

Liefs

Stefanie & Rogier

Rob & Lonnie- 5 mei 2016 Certaldo


Hoi Renske en Alessio,


Sorry dat het even duurde voordat we wat van ons hebben laten horen. We hadden allebei moeite om na zo'n mooie tijd in Italië de draad in Nederland weer op te pakken. We hebben enorm heimwee gehad naar Il Grande Prato en Italië.

Super bedankt voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan. We hebben echt een hele speciale dag gehad! Alle gasten zeiden dat ze de trouwdag als heel bijzonder hebben ervaren. We hadden nooit gedacht dat de Italianen er zo’n mooi gouden randje aan zouden geven met het vele ‘auguri’ en ‘belissimo’. Het was heerlijk om zo stressloos de trouwdag te ervaren en de hele aanloop er naartoe. Ook nog heel erg bedankt voor alle last minute aanpassingen (iets met een trouwboeket).

Onze gasten hebben het ook fantastisch gehad op de avvommodatie CV04. Wat voelden we ons daar welkom. We werden zo liefdevol ontvangen door Giulia, de familie en haar personeel. Verder prachtig weer en natuurlijk heerlijk eten. We zijn zo blij dat je ons op die locatie hebt gewezen! We zijn door onze vrienden 'verplicht' om binnenkort een  after-party te organiseren, want ze vinden het zo leuk om elkaar weer te zien.

We missen het Italiaanse leven en landschap stiekem wel heel erg, dus waarschijnlijk zal het niet lang duren voordat we weer die kant opgaan. Wie weet tot dan nog een keer!

Groetjes - Lonnie en Rob

Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud