Ervaringen2013 - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Ervaringen 2013

Ewald & Dinemarie – 21 september 2013 Siena

Beste Renske,

We willen jou ontzettend bedanken voor alles wat je voor onze bruiloft hebt gedaan. Alles was echt perfect geregeld. Onze geweldige bruiloft in Toscane zouden we zonder jou nooit voor elkaar gekregen hebben. Nadat we besloten hadden om jouw hulp bij onze bruiloft in te schakelen is alles heel snel gegaan.

Jij kwam direct met allerlei goede voorstellen en de belangrijkste zaken voor onze bruiloft waren al zeer snel geregeld door jou zodat wij onze gasten op de hoogte konden brengen van de trouwdatum. Dat is natuurlijk erg belangrijk om dat snel te doen als je gasten uit Nederland laat overkomen naar Italië.

Wij hebben het ook erg gewaardeerd dat je bijna een hele dag met ons op pad bent geweest toen wij een aantal maanden voor onze bruiloft naar Toscane zijn gekomen om de locaties te bekijken. We hadden er toen al alle vertrouwen in dat het goed zou komen en dat bleek dus ook volledig terecht te zijn.

En ook op de dag zelf was je er van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat bij om alles in de puntjes te regelen. Niets was teveel gevraagd. Ook van onze gasten krijgen we alleen maar bijzonder positieve reacties terug over onze bruiloft.

Hartelijke groeten, Dinemarie en Ewald

Jorik & Kirstin – 10 september 2013 Siena

Beste Renske,

We willen je heel erg bedanken voor alle goede zorgen voor onze trouwdag en vooral ons fijne contact in de periode voor aanvang. Dit zorgde ervoor dat wij er vanuit Nederland een heel goed gevoel bij hadden en er alle vertrouwen in hadden dat alles in goede banen geleid zou worden.

Je begreep onze wensen, wat wij belangrijk vonden en vulde dit perfect in. Onze trouwdag was dan ook echt een sprookje en onvergetelijk! We wisten dat het een mooie dag zou worden, maar het overtrof al onze verwachtingen en was mooier dan we konden bedenken.

Je had overal aan gedacht en ook alle mensen die deze dag hun steentje hebben bijgedragen waren geweldig. De cateraar, de fotografen, kapster/make-up, muzikant, bloemist etc. ze waren allemaal heel vriendelijk en maakten deze dag zo bijzonder.

Zowel de lunch in Siena als het diner op locatie waren meer dan geweldig en onze gasten hebben het er nog steeds over. Net als de muzikant die live speelde tijdens de ceremonie en 's avonds.

De fotografen waren super en verrasten ons 's avonds met een slide show op een groot scherm onder begeleiding van Enya muziek wat heel bijzonder was. Zo kunnen we nog wel even doorgaan..... kortom het was een onvergetelijke dag voor ons drietjes, onze familie en vrienden!

We zijn je heel dankbaar en wensen jou en je gezin het allerbeste toe met nog veel te plannen bruiloften!

Veel liefs
Jorik, Kirstin & Sienna Schrijver

Gaëtan & Kathleen – 31 augustus 2013 Castelluccio


Cedric & Karla – 31 juli 2013 Monte San Savino

Beste Renske, hartelijk dank voor alles! Zonder jou zou ons huwelijk niet geweest zijn zoals het was, het huwelijk van mijn dromen! Alles was geweldig! Onze familie heeft van het begin tot het einde genoten.

De herinnering die wij hebben aan 31 juli 2013 zal altijd in onze gedachten en ons hart blijven dankzij jou. Alles ging zoals we wilden.

Je bent een goede organisator, je verzorgde alles tot in de puntjes.

De taart was prachtig en mooi gedecoreerd. Je hebt ons geholpen en alles tot in de details verzorgd. Vanuit België sturen we onze groeten en wensen je het beste voor nu en de toekomst.

Groeten van Karla, Cedric Claes, Valentina, Alejandro, Xavi Alonso, Miguel Angel Mendoza Burga, Burga Silvia Mendoza, Nelly Reyes Mendoza, Aurora Constantinopel, Faby Flores, David Dolezal, Athit Sai, Neung Jaa

op 8/9/13 via facebook

Niels & Inge – 29 juni 2013 Certaldo
Justin & Mariska – 19 juni 2013 Pienza

Beste Renske,

Onze trouwdag was nog mooier dan we van tevoren hadden verwacht. Op al onze vragen had je een antwoord en wist je een mooie oplossing voor te vinden. Iedereen heeft genoten en wij al helemaal!


Wij zijn je enorm dankbaar dat je alles voor onze dag zo goed hebt geregeld.

Veel liefs
Mariska & Justin


Kees & Janet – 15 juni 2013 San Miniato


Lieve Renske,
Wat heb jij ons huwelijk bijzonder gemaakt!
Je hebt alles tot in de puntjes geregeld en zonder jou hadden we nooit dit prachtige Agriturismo, de bijzondere trouwzaal en heerlijke lunchlocatie gevonden. Bovendien heeft iedereen heeft het nog steeds over de accordeonist en de auto!
Dank voor al je goeie tips en een huwelijk om nooit meer te vergeten.
Wij komen snel weer terug naar het prachtige Toscane om na te genieten van al dit moois.

Liefs Kees en Janet

Paul & Nadya – 25 mei 2013 Lucca

Beste Renske,
Bedankt voor alle goede zorgen rondom ons huwelijk.
Mede dankzij jou is het werkelijk de mooiste dag van ons leven geworden !

Vooral de dagen vlak voor het huwelijk heb je veel aandacht besteed aan de laatste & extra details ! Lucca is een prachtige stad om in te trouwen.

De Sala Verde in het gemeentehuis waar we zijn getrouwd was heel mooi en klassiek.
De toast op het amphitheatro en het diner was ook top !

We hebben nu de mooie foto's om na te genieten

Groetjes, Paul & Nadya uit AmsterdamCopyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud