Trouwlokaties in Toscane - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud

Trouwlokaties

Trouwlokaties burgerlijk huwelijk

Toscane biedt een ruime keuze aan trouwlokaties voor het burgerlijk huwelijk. Jullie kunnen denken aan de Toscaanse kunststeden, de kleinere Middeleeuwse heuvelstadjes, het Chianti Classico gebied, de Toscaanse kust en enkele accommodaties bieden de mogelijkheid om het burgerlijk huwelijk in hun tuin te laten voltrekken.   

Trouwlokaties katholiek huwelijk

Om in Toscane voor de kerk te kunnen trouwen is de voorwaarde dat minstens één van jullie gedoopt en gevormd is. Mooitoscane heeft contacten met verschillende parochies waar ook buitenlandse stellen kunnen trouwen en de mis engels- of duitstalig gevierd wordt. Ook hebben wij contact met een Nederlandse pastoor die over kan vliegen.

Trouwlokaties symbolisch huwelijk

In Toscane is het tot nu toe alleen mogelijk om voor de wet te trouwen op plaatsen die de gemeente aanwijst en katholiek te trouwen in de kerk. Dus als willen trouwen op jullie eigen droomplek, dan kunnen jullie symbolisch in het huwelijk treden.
In Toscane zijn vele mooie trouwlokaties te vinden. Ik heb de trouwlokaties voor het burgerlijk huwelijk verdeeld in vier categoriën: Toscaanse kunststeden, Toscaanse heuvelstadjes, het Chianti Classico gebied en de Toscaanse kust met elk zijn verschillende lokaties.
Het zijn trouwlokaties waar ik persoonlijk al ervaring mee heb.
Bovendien kunnen jullie informatie vinden over katholieke huwelijken en symbolische huwelijken.
Florence, Siena, Lucca, Pisa
of Arezzo


Certaldo, Lari, San Gimignano, San Miniato, Vinci, Volterra, Barga

Radda in Chianti,

Castellina in Chianti,
Greve in Chianti

Cecina, Massa Marittima,
Suvereto

copyright ® mooitoscane 2024
Terug naar de inhoud