op accommodatie - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Op Accommodatie
MooiToscane Wedding & Events
Trouwlokaties op accommodatie (wettelijk huwelijk)


Sommige gemeentes bieden de mogelijkheid om een burgerlijk huwelijk op een accommodatie te voltrekken, dat is meestal in de tuin van een villa. Onderstaand voorbeelden van accommodaties waar ik mee samenwerk en waar een burgerlijk huwelijk mogelijk is.

OMGEVING FLORENCE


De villa ligt tegen een oud dorpje aan bovenop een heuvel.  Het is een prachtige villa die vroeger van de beroemde Medici familie was. In de villa zelf en de tuin kan de het wettelijk huwelijk voltrokken worden en het diner en feest gehouden.
Naast de villa ligt een hotel met 37 kamers en in het dorp liggen 65 appartementen verspreid voor 2-4 personen. Voor meer informatie, stuur een email info@mooitoscane.com
VI.04.Villa in de buurt van Florence

Dit boerderijcomplex omgetoverd in een mooie accommodatie voor ca 53 personen. Het ligt midden tussen de wijnranken en olijfbomen. Het is mogelijk om wettelijk te trouwen tussen de olijfbomen in de tuin van de accommodatie.

AG10- Agriturismo de buurt van Florence
OMGEVING SAN GIMIGNANOIn de tuin van di mooie complex kan het burgerlijk huwelijk voltrokken worden. Jullie hebben een prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels vanuit deze tuin, werkelijk een plek voor een droomhuwelijk!

De accommodatie ligt vlakbij San Gimignano en Volterra. Jullie kunnen met jullie gasten lunchen of dineren en overnachten op deze accommodatie. Er is plek voor ca. 90 gasten om te overnachten op de accommodatie.

AG.07


De prachtige villa ligt vlakbij San Gimignano en het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in de tuin  voor de villa. Naast de villa liggen ook 14 appartementen. Jullie kunnen met jullie gasten hier ook lunchen of dineren en overnachten.
Er kunnen maximaal 20 personen overnachten in de villa en 60 in de omliggende appartementen. Om het complex heen liggen bossen en 2 meertjes en de totale oppervlakte is 120 ha.
VI.02 Villa in de buurt van San Gimignano


Deze prachtige borgo ligt vlakbij Castelfiorentino en het burgerlijk huwelijk kan voltrokken worden in de tuin. Het complex ligt ligt middenin de Toscaanse heuvels. Het bestaat uit 2 borgo's die op loopafstand van elkaar liggen. Er zijn 48+3 slaapplaatsen in het hoofdgebouw en nog ca 30 in de depandance.
AG.13


Dit agriturismo ligt in het heuvellandschap van Cerreto Guidi, niet ver van Vinci, de geboorteplaats van Leonardo da Vinci. Hte is mogelijk om in de tuin te trouwen van de accommodatie.
AG.16
Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud