Toscaanse kust - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Toscane Kust
MOOITOSCANE WEDDING & EVENT

Trouwlokaties Toscaanse kust (wettelijk huwelijk)
Lerici

Lerici ligt nét buiten Toscane, maar behoort toch tot de trouwlokaties van mooitoscane. Het is onmogelijk om niet verliefd te worden op dit prachtige dorpje.
En waar kunnen jullie mooier het jawoord geven dan op het dakterras van het Castello di Lerici? Daar hebben jullie meer dan 180 graden uitzicht ver over de zee.

Cecina

Cecina ligt direct aan de zee in de provincie van Livorno. Niet ver van Cecina ligt het kleine dorpje La Cinquantina en hier bevindt zich de Villa Guerrazzi.
Voorheen was de villa een grote boerderij en in 1868 kocht Francesco Domenico Guerrazzi de boerderij op en bouwde hem om tot villa. De villa draagt tegenwoordig dan ook zijn naam.
Het huwelijk kan voltrokken worden in de boomrijke tuin van de villa onder een afdak van groen of in de trouwzaal op de tweede verdieping van de villa.

Massa Marittima

Massa Marittima ligt op 20 km van de kust op 400 m hoogte in het gebied Maremma. Beroemd is de prachtige kathedraal S. Cerbone en deze ligt aan een prachtig plein.
Iets hoger gelegen, bevindt zich het museum van de heilige kunst 'Museo di Arte Sacra'. Hier kan het huwelijk voltrokken worden op het buitenplein naast de toren.
De entree is via een mooie tuin met een prachtige trap.

Suvereto

Suvereto ligt op een kleine 18 km van de badplaats San Vincenzo. Het is een schattig, klein Middeleeuws dorpje dat nog echt Italiaanse gebleven is.
Het gemeentehuis is gehuisvest in een prachtig gebouw dat dateert uit de 12e eeuw. Dit gebouw maakt onderdeel uit van de historische vesting van Suvereto.
De trouwzaal is te bereiken via een mooie, stenen trap en ligt binnen op de eerste verdieping. De trouwzaal is eenvoudig, maar mooi traditioneel ingericht.
Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud