blessing - Mooi Toscane

Ga naar de inhoud
Blessing
MooiToscane Weddings & Events

Trouwlokaties symbolisch huwelijk

Als jullie elkaar het ja-woord willen geven op jullie droomplek en deze niet gevonden hebben tussen de plekken die de verschillende gemeentes of parochies bieden, dan is een symbolisch huwelijk een uitkomst. Of willen jullie elkaar nog een keer het ja-woord geven naar aanleiding van een belangrijke gebeurtenis of bijvoorbeeld een 5-jarig huwelijk?

Mooitoscane kan jullie ceremonie organiseren precies zoals jullie willen en hier een heel persoonlijk tintje aan geven. Dit kan zowel een burgerlijke als een katholieke ceremonie zijn. Het enige verschil tussen een symbolisch huwelijk en een wettelijk of katholiek huwelijk is dat een symbolisch huwelijk geen wettelijke waarde heeft, maar uiteraard wel een emotionele waarde. Jullie kunnen ervoor kiezen om het wettelijk gedeelte zelf in Nederland te regelen of we kunnen een eenvoudige, wettelijke ceremonie in Toscane organiseren.

Mooitoscane werkt samen met verschillende accomodaties die hier goed voor geschikt zijn. Onderstaand enkele impressies. Als jullie zelf al een idee hebben, geef dit aan in de aanvraag of de email.
Copyright ® MOOITOSCANE 2024
Terug naar de inhoud